Ring til os på (+45) 86 87 05 00

CVR NR: DK-26069424

Vi tilbyder gratis og kompetent rådgivning

Ring på tlf. 8687 0500

Så nemt er det at få sin egen vinkælder

Det kan lyde som et større projekt at få sin egen vinkælder, og ofte kaster man drømmen om en vinkælder ud af hovedet igen grundet manglende tid, plads eller økonomi. Virkeligheden er heldigvis anderledes, for en vinkælder kan indrettes, skaleres og tilpasses til dine behov og ønsker. Ved at arbejde med særskilte komponenter til vinreoler, kan en vinkælder i princippet fylde alt fra 1 kvadratmeter og opefter. Det er vigtigt at huske på, at en vinkælder for mange ikke kun handler om det praktiske. Glæden ligger i lige så høj grad i det visuelle samt det at have et frirum i huset. Lad os hjælpe med at visualisere drømmen om en vinkælder. Den er mere realistisk på end du tror.

 

Vinkældre

Går du rundt med tanker om en vinkælder? Vi er klar til at skræddersy en vinkælder til dig, så dine drømme om den perfekte vinkælder kan blive til virkelighed.

Læs om vinkældre her

Vinreoler

Vi har Skandinaviens største udvalg af vinopbevaring heriblandt vores brede udvalg af vinreoler. Vores vinreoler er kendetegnet ved god kvalitet.

Se vores vinreoler

Accessories

Vi har et stort udvalg af accessories du kan benytte til at dekorere vinkælderen med. Blandt vores tilbehør finder du alt lige fra vinglas til champagnesabler.

Se vintilbehør
 
VintageKeeping bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privatlivspolitik.