Vores showroom er endelig åben for besøgende igen, dog kun efter aftale, så vi kan sikre os at vi stadig overholder COVID-19 restriktionerne.

[close]
Ring til os på (+45) 86 87 05 00

CVR NR: DK-26069424

Le Nez Du Vin duftsæt m/12 fejldufte

Dufsæt med 12 fejldufte

Lagerstatus: Levering 3-7 dage

745,00 DKK

Levering fra kun kr. 41,-

Fragtfri levering ved køb over kr. 5.000,-

14 dages returret - samt 2 års garanti

RING TIL OS
PÅ 86 87 05 00

Beskrivelse

Detaljer

"Fejl i vin" Duftsæt med 12 dufte fra Jean Lenoir. Duftsæt til træning af lugtesansen, som lærer dig at finde fejl i vin og hvorfor og hvordan de opstår.

Fakta om Le Nez Du Vin:

Hvad er "Le Nez du Vin?". "Le Nez du Vin" er et værktøj, der hjælper dig med at udvikle din lugtesans og din sans for dufte. Sættene giver dig hjælp og forståelse for, at kunne beskrive og nyde vine. Hvert sæt består af et antal små flasker med forskellige dufte og en instruktionsbog. Le Nes Duftsæt er også god træning for hjernen. Mange mister lidt af deres lugtesans med alderen. Her kan Le Nez duftsæt være en god hjælp til at få hjernen aktiveret og finde de lugtenuancer frem igen, som man tidligere kunne dufte. Ved blot få timers træning, kan du lære, at genkende mange duftnuancer og på den måde gøre vinsmagning til en meget større oplevelse.

Den ene illustrerede guidebog (BØGERNE ER PÅ ENGELSK) forklarer hvordan vi reagerer på dufte, og hvordan vi kan udnytte denne viden, når vi skal smage på vin, den anden forklarer sammenhængen mellem dufte og vine. Alle duftene er oliebaserede. Sættet er pakket i en elegant lærredsindbunden æske.

 

Yderligere information

Yderligere information

Mål i cm (HxBxD) 4x17,5x24,5

Manual

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

VintageKeeping bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privatlivspolitik.