Ring til os på (+45) 86 87 05 00

CVR NR: DK-26069424

Le Nez du Whisky duftsæt

Duftsæt 54 dufte whisky

Lagerstatus: Levering 1-2 uger

2.750,00 DKK

Levering fra kun kr. 41,-

Fragtfri levering ved køb over kr. 5.000,-

14 dages returret - samt 2 års garanti

RING TIL OS
PÅ 86 87 05 00

Beskrivelse

Detaljer

Le Nez du Whisky blev udviklet af Jean Lenoir i samarbejde med Scotch Whisky Masters ( Masters of Quaich ) Sean MacLean og Martine Nouet . Le Nez du Whisky er designet til at "træne" sig selv til at genkende de 54 mest almindeligt forekommende aromaer i whisky / whiskey .

Sættet leveres i en smuk kasse, som indeholder 54 dufte og 143 -siders Le Nez du Whisky Instruktionsbog (DENNE ER PÅ ENGELSK). Instruktions bogen taler om den olfaktoriske hukommelse, ved at forstå, hvordan hjernen behandler dufte og lugte vil du lære hvordan du kan forbedre din evne til at genkende og identificere whisky / whiskey aroma. Det diskuteres, hvordan whisky er lavet, og den giver oplysninger om verdens whisky regioner. På siderne finder du en ny klassificering af whisky dufte , aroma hjul, en detaljeret liste over whisky dufte , og en beskrivelse af oprindelsen af whisky / whiskey dufte.

Le Nez du Whisky er et must-have træningsværktøj for whisky / whiskey -elskere , ligesom Le Nez Du Vin og Le Nez du Café er must-have værktøjer til vin og kaffe entusiaster. Le Nez du Whisky Instruktionsbog vil forklare dig om din evne til at genkende dufte, hvilket afhænger af din duft hukommelse. For at sige det enkelt, hvis din hjerne ikke har noget navn for en bestemt duft, så selv om din næse lugter eller " sanser " en duft , vil du ikke være i stand til at genkende eller identificere den.

Le Nez du Whisky virker ved at fortælle dig navnene på de mest almindelige whisky / whiskey aromaer og underviser dig i hvordan disse aromaer lugter . Den detaljerede aroma -by- whiskyer klassifikation ( over 1200 whisky / whisky listen) giver også et levedygtig udgangspunkt i at træne dig selv til at genkende dufte der findes i bestemte whisky / whisky. Bliv ved med at øve dig med Le Nez du Whisky , og du vil være i stand til at integrere de mest almindelige whisky / whiskey aroma i din olfaktoriske hukommelse. Når du har styr på Le Nez du Whisky , vil du se en markant forbedring i din evne til at genkende whisky aromaer i dine efterfølgende whiskysmagninger .

Dette er absolut en sjov og lærerig måde at beherske sproget i whisky / whiskey - og en meget original gaveidé til en whisky elsker.

Sættet vejer 5 kg.

Yderligere information

Yderligere information

Mål i cm (HxBxD) 5x28,5x37

Manual

Produkt Manual

View FileDer findes desværre ingen manual    Size: (358.95 KB)

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

VintageKeeping bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privatlivspolitik.