Ring til os på (+45) 86 87 05 00

CVR NR: DK-26069424

Sensorist klimaovervågnings sæt

SENSORIST Klimaovervågning


BEMÆRK: DER ER 90 DAGES GRATIS ABONNEMENT MED I PRISEN OG DEREFTER KOSTER DET 29€ PR. ÅR I ABONNEMENT, SOM BLIVER OPKRÆVET DIREKTE AF SENSORIST !


 


 

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

1.099,00 DKK

Levering fra kun kr. 41,-

Fragtfri levering ved køb over kr. 5.000,-

14 dages returret - samt 2 års garanti

RING TIL OS
PÅ 86 87 05 00

Beskrivelse

Detaljer

Vores Sensorist klimaovervågning er et stykke værktøj, som hjælper dig med at sikre at din vin ligger opbevaret under de rette forhold.

Sættet består af, en kabel tilsluttet gateway, en T/H trådløs sensor, en vinflaske probe, 1 netadapter, 2 x AAA Batterier, samt Ethernet kabel.  

Gateway'en sættes først i din Internet router. Den trådløse sensor placeres derefter i din vinkælder, i vinskabet eller i vinreolen, hvor din vin ligger opbevaret. Én Sensorist gateway kan klare flere sensorer indenfor 100 meters afstand.

Vinflaske sonden er udstyret med en prop, så den kan sættes ind i en vinflaske helt fyldt med vand eller vin og så placeres, der hvor du gemmer din vin. Sonden vil registrere flaskens temperatur og sensoren den er forbundet til vil registrere rumtemperatur og fugtighed.

Hvert 15. minut sender sensoren temperatur og luftfugtigheds målinger til gatewayen, som derefter sender til sensorist server.

Du kan se målingerne og aflæse statistikker via Sensorist iPhone App eller via en internet browser og du kan indstille alarm grænser for både temperatur og luftfugtighed.

BEMÆRK: DER ER 90 DAGES GRATIS ABONNEMENT MED I PRISEN OG DEREFTER KOSTER DET 29€ PR. ÅR I ABONNEMENT, SOM BLIVER OPKRÆVET DIREKTE AF SENSORIST !

 

 

 

Yderligere information

Yderligere information

Mål i cm (HxBxD) Nej

Manual

Produkt Manual

View FileSensorist Brochure    Size: (235.92 KB)

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

VintageKeeping bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privatlivspolitik.