Vores showroom er endelig åben for besøgende igen, dog kun efter aftale, så vi kan sikre os at vi stadig overholder COVID-19 restriktionerne.

[close]
Ring til os på (+45) 86 87 05 00

CVR NR: DK-26069424

VinTemp Proptrækker m. vintermometer

Proptrækker med termometer

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

475,00 DKK

Levering fra kun kr. 41,-

Fragtfri levering ved køb over kr. 5.000,-

14 dages returret - samt 2 års garanti

RING TIL OS
PÅ 86 87 05 00

Beskrivelse

Detaljer

VinTemp proptrækkeren leveres i flot trægaveæske. Kvaliteten er yderst gedigen - fremstillet i børstet rustfri stål. Den har foliekniv og solid propskrue, samt modhold. - En videreudvikling af den professionelle tjenerproptrækker. Proptrækkerens flasketemperaturdisplay har baggrundsbelysning. Kører både Celcius og Fahrenheit (Produktet er default programmeret til Fahrenheit, men kan midlertidig ændres til Celcius, den stiller dog om til Fahrenheit igen efter den har været slukket). VinTemp infrarødt vintermometer er et enkelt men alligevel sofistikeret værktøj til måling af temperaturen på din vin forud for servering. Bare hold spidsen af VinTemp vintermometret mod flasken, tryk på knappen og aflæs resultatet på det digitale LCD display. Varen vejer 500g

Yderligere information

Yderligere information

Mål i cm (HxBxD) 13

Manual

Produkt Manual

View FileDer findes desværre ingen manual    Size: (358.95 KB)

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

VintageKeeping bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privatlivspolitik.