Vores showroom er endelig åben for besøgende igen, dog kun efter aftale, så vi kan sikre os at vi stadig overholder COVID-19 restriktionerne.

[close]
Ring til os på (+45) 86 87 05 00

CVR NR: DK-26069424

Design af vinkældre

En rigtig vinkælder stiller store krav 

Design af en rigtig vinkælder stiller store krav, og vi tilbyder derfor vores ekspertise i form af gratis rådgivning når du skal designe din vinkælder. Vi har mange års erfaring med både design, indretning og konstruktion af komplette vinkælderløsninger i hele Skandinavien og Nordeuropa. Dels har vi en række præfabrikerede vinreolsystemer, til indretning af vinrum og dels designer vi unikke, skræddersyede løsninger til netop din vinkælder.

Design med udgangspunkt i rummet

Når man skal etablere en vinkælder eller et vinrum er det først og fremmest vigtigt at rummet er tæt og velisoleret, så det overholder de funktionskrav vi sætter. Rummet bør ikke have vinduer, da UV-strålingen fra solen skader vinen. Døren skal ligesom resten af rummet være helt tæt og isoleret, og belysning i rummet bør udelukkende være LED, da denne type af lys hverken afgiver UV-stråling eller nogen nævneværdig varme.

Det optimale klima for korrekt vinopbevaring

For at give din vin de bedste forudsætninger under opbevaring, kræver det blandt andet at temperatur og luftfugtighed skal være korrekt og konstant. Selv velfungerende vinkældre er dog sjældent klimastabile i sig selv – end ikke på almindeligt kælderniveau. Derfor er det anbefalelsesværdigt at etablere et specialbygget vinklimaanlæg, der både sikrer en præcis temperatur og ikke mindst en relativt høj luftfugtighed. Et almindelig airconditionanlæg er således ikke velegnet til temperering af vinrum.

Inventar til opbevaring og ophold

En rigtig vinkælder kræver reolinventar, der tilbyder en praktisk logistik, såvel som charme og en god atmosfære. Inventaret skal kunne modstå det klima som korrekt vinopbevaring kræver, og samtidig være tilpasset dit opbevaringsbehov. Når vi designer vinkældre, tilgodeser vi dine ønsker om mulighed for ophold i vinkælderen, og medtænker gerne faciliteter til at nyde en velkomstdrink eller tilsmage en god flaske vin før middagen.

Det totale vinkælder design

Når vi designer vinkældre er der ikke kun fokus på inventaret, men på den totale oplevelse af dit vinrum. Det betyder, at vi også gerne kommer med anbefalinger til eksempelvis vægfarve eller dekoration, således din vinkælder får den helt rigtige atmosfære. Med vores grafiske renderinger er det endda muligt at se dit vinrum i realistiske omgivelser. Vi kan tilpasse farve og struktur på både gulv og vægge, så tegningen afspejler virkeligheden og giver det bedste indtryk af din kommende vinkælder.

Vi hjælper gerne med design af din vinkælder

Vi tilbyder en lang række velegnede byggematerialer, isolering, vinklimaanlæg, LED-belysning og et stort udvalg af inventarmuligheder. Derudover deltager vi gerne med projektrådgivning i den indledende projekteringsfase, giver design- og indretningsforslag og kan levere og montere en komplet "flaskefærdig" vinkælder. Dette inkluderer tegningsmateriale og naturligvis et uforpligtende tilbud.

VintageKeeping bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privatlivspolitik.