Vores showroom er endelig åben for besøgende igen, dog kun efter aftale, så vi kan sikre os at vi stadig overholder COVID-19 restriktionerne.

[close]
Ring til os på (+45) 86 87 05 00

CVR NR: DK-26069424

Fragt

Levering

Varerne leveres normalt inden for 2-3 dage, ofte fra dag til dag. Er varen ikke på lager i Danmark, vil der normalt være en leveringstid på 3-4 uger. Vi sender altid en mail om forventet leveringstid når vi kender denne.

Levering af varer

VintageKeeping A/S sørger for levering med fragtmand eller Post Danmark, hvis du ikke har ønsket at afhente din bestilling. Vi leverer igennem flere forskellige transportsamarbejdspartnere, idet vi altid vælger den bedste transportløsning til prisen. Fysisk større ordrer (f.eks. vinskabe) sendes med fragtlastbil. Her sker levering "til yderdøren" eller "til fortovskant" - på grundplan. Hvis du ønsker ind-/opbæring til det endelige bestemmelsessted, kan denne service bestilles særskilt. Af hensyn til skånsom transport, leverer vi normalt på paller.

Det er vigtigt at du kontrollerer dit fragtbrev og samtidig tjekker din vare for eventuelle transportskader. Hvis der er synlige tegn på transportskader bedes dette anmeldes til chaufføren med det samme. Er der mistanke om ikke synlige skader på varen, bedes dette anføres på fragtbrevet og efterfølgende anmeldes til fragt- manden såfremt skader opdages senere ved udpakning.

Forsendelse til udlandet, ikke brofaste øer, Færøerne og Grønland er muligt.

VintageKeeping bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privatlivspolitik.