Vores showroom er endelig åben for besøgende igen, dog kun efter aftale, så vi kan sikre os at vi stadig overholder COVID-19 restriktionerne.

[close]
Ring til os på (+45) 86 87 05 00

CVR NR: DK-26069424

Isolering til vinkælderrum

Hvis De ønsker at installere klimaanlæg i Deres vinrum/vinkælder er det altafgørende, at rummets isoleringsniveau er i orden
Den enkleste og mest effektive måde at isolere vinrummet på er, at anvende vore »IsoCellar« isoleringsplader. Der findes to forskellige materialer med hver sine fordele, og tre forskellige tykkelser/isoleringsniveauer. Fælles for alle vore IsoCellar produkter er, at isoleringsevnen (eller den såkaldte "U-værdi") er væsentlig bedre end hos de traditionelle isoleringsmaterialer; f.eks. stenuld og glasuld. Desuden optager de ikke fugt ligesom traditionelle isoleringsmaterialer, hvilket sikrer at isoleringsevnen ikke forringes gradvist år efter år. Dette er selvsagt meget vigtigt, da luftfugtigheden i en velkonstrueret vinkælder er betydeligt hørere end i omgivelserne.

IsoCellar er så effektivt at det reducerer energitabet for en typisk teglstensmuret eller betonelement væg til mellem en femtedel og en tiendedel. Og det sker samtidig med at isoleringstykkelsen bliver reduceret til under det halve - i forhold til glas- eller stenuld.

»IsoCellar« pladerne fåes ulamineret til anvendelse i smal hulvæg mellem eksisterende bagvæg og vægpaneler (gipsplader eller vand-/skruefaste plader). Alternativt kan de leveres med én- eller to-sidet glasfiberlaminat, hvis de ønskes anvendt "stand alone". Eksempelvis ved opbygning af "Wine Cellar Wall" løsninger eller "WineFrame" facader.

IsoCellar leveres i "væghøj" længde og "håndterbar" bredde, og er egnet til isolering af både vægge, loft, døre og sågar gulv i vinrummet. »IsoCellar Blue« pladerne er ekstra stærke, og anbefales med laminat i vinrum, hvor der skal vægmonteres vinreoler/rack.

VintageKeeping bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privatlivspolitik.