Vores showroom er endelig åben for besøgende igen, dog kun efter aftale, så vi kan sikre os at vi stadig overholder COVID-19 restriktionerne.

[close]
Ring til os på (+45) 86 87 05 00

CVR NR: DK-26069424

LED luksus Fyrfadslys fra UYUNI

1 stk. LED luksus Fyrfadslys fra UYUNI som måler 4,7 x Ø3,9 cm. Hvert lys anvender 1 x CR2450 batteri og de har en levetid på ca. 120 timer. Der sidder et test batteri i lyset. Lyset har en indbygget 6 timers timerfunktion. 

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

99,00 DKK

Levering fra kun kr. 41,-

Fragtfri levering ved køb over kr. 5.000,-

14 dages returret - samt 2 års garanti

RING TIL OS
PÅ 86 87 05 00

Beskrivelse

Detaljer

1 stk. LED luksus Fyrfadslys fra UYUNI som måler 4,7 x Ø3,9 cm. Hvert lys anvender 1 x CR2450 batteri og de har en levetid på ca. 120 timer. Bemærk det batteri der sidder i er et testbatteri. Der medfølger et nyt batteri. Lyset har en indbygget 6 timers timerfunktion. 

Fjernbetjening med 4 indstillingsmuligheder (4,6,8 og 10 timer) samt indstilling af 3 forskellige lysstyrker kan tilkøbes HER.

De bedste LED lys på markedet er fra UYUNI Lightning. Det som gør netop UYUNI LED lysene helt unikke er den patenterede 3D flamme som jo er det primære ved hele lyset. Den er så unik flot lavet og har et helt perfekt lys som er svært rigtig at beskrive med ord.

Du kender måske allerede LED lys med bevægelig flamme, en teknik som også kan være flot, men som bruger enormt meget strøm fra batterierne. Derfor er UYUNI LED lys udviklet med denne særlige 3D flamme som ikke bevæger sig fysisk og derfor ikke bruger en stor mængde batteri. I stedet er der udviklet en 3D flamme som i form og lys ligner en rigtig levende flamme langt mere, end de allerede kendte LED lys med bevægelig flamme.

LED lysene fra UYUNI har en meget virklighedstro flamme, smukke stearin lys, som er fri for skadelige kemikalier og i særdelesheden er brændetiden blevet markant forbedret.

Yderligere information

Yderligere information

Mål i cm (HxBxD) Nej

Manual

VintageKeeping bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privatlivspolitik.