Ring til os på (+45) 86 87 05 00

CVR NR: DK-26069424

Barvogne

Et rullebord eller en barvogn i indretningen er steget i popularitet inden for de senest år. Det er med god grund, da det er et møbel, som er meget alsidigt og som kan bruges på mange måder i indretningen. Det kan både bruges som en ekstra opbevaring i køkkenet, et sidebord til sofaen eller som et åbent barskab. Og det vil især pynte i enhver vinkælder, så man nemt og hurtigt kan stille de flasker man ønsker ned på bordet eller have det stående til at pynte med et par stearinlys og glas. Vi har fundet en flot og minimalistisk barvogn og et rullebord fra det danske designfirma Cane-line. De fokusere konstant på kvalitet, innovative teknologier og samtidig har de stor omsorg for miljøet.

2 vare(r)

pr. side

 • Roll Barvogn fra Cane-line

  Denne Roll Barvong fra Cane-line er en moderne og minimalistisk barvogn i skandinavisk design. Den er ideel til opbevaring og servering og hjulene gør den let at flytte rundt med samt placere, hvor der er behov. Du kan flytte teak pladen rundt, så du får det look du ønsker. Barvognen er produceret i pulverlakeret aluminium, som sikrer en modstandsdygtig overflade.

  Vis detaljer
  5.499,00 DKK

  På lager - Levering 1-3 dage

 • Roll Rullebord fra Cane-line

  Dette Roll Rullebord fra Cane-line er et moderne og minimalistisk rullebord i skandinavisk design. Det er ideel til opbevaring og servering og hjulene gør den let at flytte rundt med samt placere, hvor der er behov. Rullebordet har en aftagelig bakke, som øger komforten og gør det nemt at flytte rundt med. Rullebordet er produceret i pulverlakeret aluminium, som sikrer en modstandsdygtig overflade.

  Vis detaljer
  2.699,00 DKK

  Levering 2-3 uger

2 vare(r)

pr. side

VintageKeeping bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privatlivspolitik.