Vi har lukket vores showroom grundet COVID-19 restriktionerne. Indtil videre er dette gældende til og med d. 7. februar.
Du er dog mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.
Alle ordrer leveres eller monteres stadig.

[close]
Ring til os på (+45) 86 87 05 00

CVR NR: DK-26069424

Om os

Interessen for vin og ikke mindst for korrekt vinopbevaring, er blevet et populært emne, som også har optaget os i mere end 20 år. Vi har i årenes løb arbejdet intenst med alt udstyr til vinopbevaring. Fra vinskabe, vinklimaanlæg, vinreoler og vintilbehør - til totalentrepriser på komplette, flaskefærdige" vinkældre. Vort arbejde, og ikke mindst vore kunders tillid, har i årenes løb bragt os i en førende position på det Skandinaviske marked indenfor vinopbevaring. Det forpligter os til konstant at tilbyde det største og bredeste sortiment. Vor domicil i hjertet af Jylland rummer bl.a. 400 m² showrooms og 1.000 m² lager. Produktionen af skræddersyede vinkælderløsninger foregår på vor 500 m² "vinkælder-fabrik", beliggende ca. 5 km fra hovedkontoret i Ans. Vi designer, producerer og leverer vinkældre og alle former for vinopbevaringsløsninger i det meste af Europa - dog hovedsageligt indenfor Skandinavien. En unik verden inden for vinopbevaring.

VintageKeeping bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privatlivspolitik.