Vores showroom er endelig åben for besøgende igen, dog kun efter aftale, så vi kan sikre os at vi stadig overholder COVID-19 restriktionerne.

[close]
Ring til os på (+45) 86 87 05 00

CVR NR: DK-26069424

Om os

Interessen for vin og ikke mindst for korrekt vinopbevaring, er blevet et populært emne, som også har optaget os i mere end 20 år. Vi har i årenes løb arbejdet intenst med alt udstyr til vinopbevaring. Fra vinskabe, vinklimaanlæg, vinreoler og vintilbehør - til totalentrepriser på komplette, flaskefærdige" vinkældre. Vort arbejde, og ikke mindst vore kunders tillid, har i årenes løb bragt os i en førende position på det Skandinaviske marked indenfor vinopbevaring. Det forpligter os til konstant at tilbyde det største og bredeste sortiment. Vor domicil i hjertet af Jylland rummer bl.a. 400 m² showrooms og 1.000 m² lager. Produktionen af skræddersyede vinkælderløsninger foregår på vor 500 m² "vinkælder-fabrik", beliggende ca. 5 km fra hovedkontoret i Ans. Vi designer, producerer og leverer vinkældre og alle former for vinopbevaringsløsninger i det meste af Europa - dog hovedsageligt indenfor Skandinavien. En unik verden inden for vinopbevaring.

VintageKeeping bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privatlivspolitik.