Vores showroom er endelig åben for besøgende igen, dog kun efter aftale, så vi kan sikre os at vi stadig overholder COVID-19 restriktionerne.

[close]
Ring til os på (+45) 86 87 05 00

CVR NR: DK-26069424

Skræddersyede løsninger

Vi klarer alt indenfor skræddersyede løsninger til din vinkælder
VintageKeeping er i Skandinavien blevet synonym for design & indretning af vinkældre; "Custom Wine Cellars". Med udgangspunkt i Deres ønsker og krav til bl.a. funktionalitet, atmosfære, flaskekapacitet, samt ikke mindst Deres disponible rum eller kælderlokale, designer vi gerne indretningsforslag med tegningsmateriale og uforpligtende pristilbud.

Vore "byggekomponenter" er først og fremmest en lang række alsidige "wine racking" systemer, der med deres mangeartede typer og modulvarianter tilbyder en fleksibel, grundlæggende rumindretning. Vi anvender "racking systemer" i såvel ædle træsorter (redwood, rødel, eg, maghony m.fl.), som stål, aluminium, acryl og andre materialer.


Hvis Deres ønsker går i retning af det kompromisløse - med hensyn til unikke detaljer, eksklusivitet og "custom design", producerer vi selv en række specialløsninger på eget værksted. Det kan bl.a. omfatte bordplader og baldakiner i ædle træsorter, tophylder, vandfaste specialsokler, integreret LED eller halogen spotbelysning med fjernbetjent styring, smagebordshalvøer, fritstående reoler og smagesøjler, displayarrangementer, barskabe i barriques (egefade), acrylvinreol med lyslederteknologi osv. Kun fantasien sætter grænse for, hvordan vi kan gøre Deres vinrum til en unik Custom Wine Cellar!

Ønsker De også et optimalt klima i Deres nye vinkælder eller vinrum, tilbyder vi rigtige vinklimaanlæg og isolering, der sikrer den helt perfekte og konstante temperatur og luftfugtighed. Alle vore vinklimaanlæg har digital styring, der tilpasser driftsmønstret til hvert enkelt vinrum - således at høj klimapræcision og god driftsøkonomi opnås. Vort sortiment af vinklimaanlæg er bredt; til rum i "skabsstørrelse" - helt op til de største vinslotskældre.

Uanset omfanget af Deres vinkælderønsker, tilbyder vi flaskefærdige totalløsninger, hvor vor erfarne, kompetente "vinkældermontør" klarer hele montagen i Deres bolig, hotel, restaurant eller butik. På den måde sikrer vi, at den endelige vinkælder fremstår nøjagtig som tegningsforslaget med høj finish og kvalitet - uden at De selv skal røre en finger! Er De "gør-det-selv" typen, kan vi naturligvis også levere på materialerne, hvor De selv forestår samling og montering af inventarløsningen - eventuelt på baggrund af indretningsforslag og tegninger udformet af os. Vi kan deltage på det ønskede niveau.

VintageKeeping bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privatlivspolitik.