Design LED Lys fra GLOW

Kategorier
Pris
Sortér efter
  • GLOW design LED lys i blank stål 1 stk, u/batterier

    299,00 kr.
  • GLOW design LED lys i mat sort 1 stk, u/batterier

    299,00 kr.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Kontakt os på mail eller telefon
86 87 05 00
Mandag – torsdag: 09-16
Fredag: 09-15

Design LED Lys fra GLOW

GLOW Collection er et designlys, der ved hjælp af patenteret LED-teknologi skaber et levende lysbillede med smukke refleksioner omkring sig. Utallige undersøgelser af ægte stearinlys er udført for at skabe en bevægende lyskilde så tro mod et ægte stearinlys som muligt.

GLOW Collection tager LED-teknologi til et nyt niveau og folder mulighederne maksimalt ud for anvendelse af hyggelys. Lysene adskiller sig fra andre LED lys på markedet ved at flammen er fastsiddende og lyskilden er indbygget under vokshuset. Derved reflekteres lyset op på flammen, hvilket betyder, at lyset bevæger sig naturligt og yndefuldt og således ikke er følsom for vind og træk.

Disse flotte lys er udformet med en ydre casing i enten mat sort, varm rød, gylden messing/guld, kobber eller blank stål. Alle lys er beskyttet mod oxidering og skal derfor ikke pudses. Glastoppen er i smuk mundblæst glas. I basen sidder en ægte stearintop med en sort væge for at styrke gengivelsen af et levende lys.

Alle lys måler 13 cm i højden og 8 cm i diameter og anvender 2 stk. AA batterier med en brændetid på mere end 200 timer. Alle lys er forberedt til brug med fjernbetjening og har indbygget timerfunktion (5 timer ”on” og 19 timer ”off”)