Dometic D42B vinskab med 2-zoner

12.799,00 kr.

Datablad

Vinkøleskabet Dometic D42B har et minimalistisk design, der passer perfekt ind i ethvert køkken.

Det helt sorte ydre står i kontrast til det blødt oplyste interiør, der smukt fremviser din samling.

Vinkøleskabet kan placeres fritstående i ethvert indendørs rum eller indbygget under køkkenbordet. Det kompakte håndtag passer ind under bordpladen, så det næsten er usynligt.
Fødderne og soklen kan justeres, så de passer til skabenes højde. Den vendbare dør giver ekstra fleksibilitet, så skabet passer perfekt i dit køkken.
Dometic D42B vinkøleskab kan opbevare op til 42 bordeauxflasker i de 2 separate temperaturzoner, som kan indstilles mellem 4 °C og 22 °C.
Takket være den effektive kompressorkøleteknologi køles vinen pålideligt og effektivt uanset udenomstemperaturen.

Temperaturen i skabet styres præcist takket være elektronisk regulering, og en konstant luftfugtighed opretholdes mellem 50-70 %, så propperne ikke tørrer eller mugner.
En ventilator cirkulerer luften inde i vinkøleskabet, mens det integrerede kulfilter fjerner eventuelle lugte. De tredobbelte glasdøre på Dometics vinkøleskabe stopper ultraviolette stråler, der kan beskadige og ændre vinens karakter.

Varenummer (SKU): DOD42B Kategori:

Beskrivelse

Vinkøleskabet Dometic D42B har et minimalistisk design, der passer perfekt ind i ethvert køkken. Det helt sorte ydre står i kontrast til det blødt oplyste interiør, der smukt fremviser din samling.

Vinkøleskabet kan placeres fritstående i ethvert indendørs rum eller indbygget under køkkenbordet.

Det kompakte håndtag passer ind under bordpladen, så det næsten er usynligt. Fødderne og soklen kan justeres, så de passer til skabenes højde. Den vendbare dør giver ekstra fleksibilitet, så skabet passer perfekt i dit køkken.

Dometic D42B vinkøleskab kan opbevare op til 42 bordeauxflasker i de 2 separate temperaturzoner, som kan indstilles mellem 4 °C og 22 °C.

Takket være den effektive kompressorkøleteknologi køles vinen pålideligt og effektivt uanset udenomstemperaturen. Temperaturen i skabet styres præcist takket være elektronisk regulering, og en konstant luftfugtighed opretholdes mellem 50-70 %, så propperne ikke tørrer eller mugner. En ventilator cirkulerer luften inde i vinkøleskabet, mens det integrerede kulfilter fjerner eventuelle lugte.

De tredobbelte glasdøre på Dometics vinkøleskabe stopper ultraviolette stråler, der kan beskadige og ændre vinens karakter.

Specifikationer

Vægt 48 kg
Mål i cm (HxBxD) 82 x 59,5 x 57,5 cm
Aktiv kulfilter

Ja

antal_falsker_interval

42

antal_flasker

42

Displaytype

LED

Dørgreb

Sort alu

Dørramme

Fuldglasdør

Dørhængsling standard

højre/venstre

Dør type

UV-glas

Energiforbrug

158

Interiørfarve

Sort

Interiørlys

Ja

Kabinetfarve

Sort

Kølesystem

Kompressor

Omgivelsestemperatur

16-32 °C

Skabstype

Temperering

Støjniveau

39

temeraturomraadetop

4 – 22 °C

temperaturomraadebund

4 – 22 °C

Temperaturstyring

Digital

Udtrækshylder

5

Zone antal

2

Brugermanual Dometic D42B vinskab

Download

Målskitse Dometic D42B vinskab

Download

Energimærke

Datablad

Datablad - Dometic D42B vinskab med 2-zoner

Relaterede varer