Tilbud

Dometic Elegance E45FG vinskab

8.995,00 kr.

Datablad

Dometic Elegance E45FG vinskab med 2 temperatur zoner. Plads til 45 flasker. Mål i cm H:82 x B:59,5 x D:61,5

1 på lager

Varenummer (SKU): DOE45FG Kategori:

Beskrivelse

Dometic Classic E45FG vinskabet har plads til 45 flasker. Vinskabet har 2 temperaturzoner, hvor temperaturen kan indstilles mellem 5-20 °C. Bemærk der skal være min. 4 graders temperaturforskel på øverste og nederste zone. Vinskabet har UV-beskyttende rammeløs glasdør med sort alu dørgreb. Dometic vinskabet har 5 stk. udtrækshylder. Digital styreenhed med LED-display giver overblik over temperaturen i vinskabet. Leveres med lås. Mål i cm : H: 82 B: 59,5 D: 61,5 Vinskabet vejer 52kg (brutto). Egnet til indbygning eller fritstående brug. Dette vinskab leveres fragtfrit i Danmark til fortovskant med de Danske Fragtmænd (Dog ikke til ikke brofaste øer). Ind- og Opbæring kan tilkøbes i Danmark, se i relaterede produkter !

LAVVIBRATIONSKOMPRESSOR

Vin har brug for et roligt og stabilt sted til at udfolde sin fulde smag. Derfor bruger vi en speciel, elektronisk kontrolleret inverterkompressor til vores vinskabe, som giver meget lidt vibration. Kompressorhastigheden tilpasser sig automatisk til kølekravene. Når den indstillede temperatur er nået, fortsætter kompressoren med at køre ekstremt støjsvagt ved en lav hastighed for at holde temperaturen på et konstant niveau.

EFFEKTIVT VENTILATIONSSYSTEM FORTIL

Alle Dometic vinkøleskabe leveres fra fabrikken med et effektivt ventilationssystem monteret fortil. Den varme luft, der kommer fra kompressoren, flyder direkte til det forreste ventilationsgitter, hvorfra den frigøres til rummet omkring – en unik fordel ved indbygget brug.

ET IDEELT KLIMA TIL FINE VINE 

Optimal vinopbevaring kræver et velbalanceret, stabilt luftfugtighedsniveau. Værdier mellem 60 og 85 procent anses som ideelle. Hvis luftfugtigheden er betydeligt lavere, fordamper der fugtighed gennem proppen. Proppen tørrer ud, bliver gennemtrængelig, og kan ikke længere beskytte vinen mod ilt-indtrængen. Hvis luftfugtigheden er for høj, er der risiko for mugdannelse på proppen. Hvis du ønsker at opbevare din vin i længere perioder, skal du tænke på lugtfrie omgivelser og tilstrækkelig ventilering. Gasser og lugte kommer ind i en vinflaske via porer i proppen, og kan have en negativ effekt på vinens smag og bouquet. Dometic vinkøleskabe giver perfekt klima til vinopbevaring og -modning. De kvalitetsbevidste vinskabe i Design-serien leveres som standard med et aktivt kulfilter til forebyggelse af lugt og en vandbeholder til opretholdelse af et stabilt luftfugtighedsniveau. Modeller, der mangler disse funktioner, kan opgraderes, hvis det er nødvendigt.

UV-FILTER HOLDER VARME OG SOLLYS UDE 

Det er ikke tilfældigt, at vin næsten altid fyldes på tonede glasflasker: vine er ekstremt lysfølsomme. UV-stråler har en betydelig indflydelse på vinens ældningsproces. De resulterer i kemiske reaktioner, som fører til aromatab. Bare få uger i et veloplyst rum har en negativ virkning på smagen og bouqueten, af det der engang var en fin vin. Endnu mere skadeligt end kunstlys er direkte sollys, som også udvikler varme. Dette forklarer, hvorfor alle køleskabe med glasdøre fra Dometic er udstyret med højisolering, flerlagede specialdøre belagt med et UV-filter for maksimal beskyttelse. For at forbedre den isolerende effekt er der injiceret Argon-gas mellem dørens glaslag. Derudover bruger Dometic udelukkende LED-lys til vinskabe, fordi de genererer det lavest mulige varmeniveau.

INTELLIGENT TEMPERATURKONTROL 

Det er sjældent for hoteller, restauranter og private husholdninger, at eje en traditionel vinkælder med hvælvinger. Heldigvis kan klimaforholdene genskabes ved hjælp af avanceret teknologi. Dometic vinkøleskabe bruger en særlig Heat- and Cool-funktion til hurtigt at opnå og pålideligt opretholde den ideelle opbevaringstemperatur. Intelligent elektronik justerer forholdene i henhold til måltemperaturen og den omgivende lufttemperatur ved automatisk at opvarme eller afkøle luften.

TO TEMPERATURZONER

De fleste vinkøleskabe i Dometic Design-serien Elegance har to separate temperaturzoner, som kan indstilles til enhver temperatur mellem +5 °C og +20 °C ‒ f.eks. en til rødvin og den anden til hvidvin. Efter behov kan en af zonerne programmeres til opbevaring af kolde drikkevarer. I hvert enkelt tilfælde opretholdes den forudindstillede temperatur nøjagtigt. De blå LED’er på touchpad-betjeningspanelet angiver de aktuelle værdier.

NYD DIN VIN VED OPTIMAL TEMPERATUR

Nyd de fulde, komplekse smagsvarianter af din vin takket være Dometic E40FGD vinkøleskab med to zoner. Det giver perfekte opbevaringsforhold til 40 flasker vin – nydeligt præsenteret bag to sidestillede glasdøre, en til hver temperaturzone. Kulfilteret og vandtanken skaber et perfekt klima til opbevaring og modning af vin, mens et luftcirkulationssystem sikrer ensartet temperaturfordeling i hele skabet. Du skal blot indstille de to zoner til de anbefalede serveringstemperaturer – f.eks. 16 °C til dine rødvine og 8 °C til hvidvin. Server din vinen direkte fra dit skab ved den perfekte temperatur, og nyd smagen!

NYD DIN VIN VED OPTIMAL TEMPERATUR

Nyd de fulde, komplekse smagsnuancer i din vin takket være Dometic E45FG vinkøleskab med to zoner. Det giver perfekte opbevaringsforhold til 45 flasker vin – nydeligt præsenteret på udtrækshylder bag en rammeløs glasdør med LED-lys på begge sider. Kulfilteret og vandtanken skaber et perfekt klima til opbevaring og modning af vin, mens et luftcirkulationssystem sikrer ensartet temperaturfordeling i hele skabet. Du skal blot indstille de to zoner til de anbefalede serveringstemperaturer – f.eks. 16 °C til dine yndlings rødvine og 8 °C for hvidvin. Server din vinen direkte fra dit skab ved den perfekte temperatur, og nyd smagen!

Specifikationer

Vægt 39 kg
Mål i cm (HxBxD) 82 x 59,5 x 61,5 cm
Udtrækshylder

5

Energiforbrug

103

Aktiv flasker

45

Aktiv kulfilter

Ja

Antivibration

Ja

Displaytype

LED

Dørgreb

Sort alu

Dørhængsling vendbar

Ja

Dørlås

Ja

Dørramme

Fuldglasdør

Dørhængsling standard

højre

Dør type

UV-glas

Interiørfarve

Sort

Interiørlys

Ja

Kabinetfarve

Sort

Kølesystem

Kompressor

Skabsbredde

31-60 cm

Skabstype

Opbevaring/temperering

Støjniveau

42

Temperaturområde top

5-20

Temperaturområde bund

5-20

Temperaturstyring

Digital

Zone antal

2

Brugermanual Dometic vinskabe

Download

Energimærke

Datablad

Datablad - Dometic Elegance E45FG vinskab

Relaterede varer