Black Friday Tilbud!

Laguiole Proptrækker, Capdenac 0,2 kg

249,00 DKK 211,65 DKK

Laguiole proptrækker Capdenac.
Super flot og klassisk tjenerproptrækker, som gør åbningen af vin til en leg.
Leveres i gaveæske.
Laguiole er en landsby i det sydlige Frankrig. Her begyndte man, at producere håndlavede knive for mange år siden.
I starten flyttede produktionen til de omkringliggende byer / landsbyer, men i dag bliver der ikke længere produceret knive i byen Laguiole.
Vores leverandør af Laguiole har rettigheder til, at distribuere Laguiole med deres varemærke, da produkterne lever op til det, der produceres i Frankrig.
Den store forskel er, at den franske Laguiole er håndlavet, og fra vores leverandør er produktet lavet på maskine. Dog stadigt med Laguioles kvalitetskrav.

23 på lager

Black Friday Tilbud! 15% på alle varer*
*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer
Varenummer (SKU): LAG40268059 Kategorier: ,

Beskrivelse

Laguiole proptrækker Capdenac.

Super flot og klassisk tjenerproptrækker, som gør åbningen af vin til en leg.

Leveres i gaveæske.

Laguiole er en landsby i det sydlige Frankrig. Her begyndte man, at producere håndlavede knive for mange år siden. I starten flyttede produktionen til de omkringliggende byer / landsbyer, men i dag bliver der ikke længere produceret knive i byen Laguiole. Vores leverandør af Laguiole har rettigheder til, at distribuere Laguiole med deres varemærke, da produkterne lever op til det, der produceres i Frankrig. Den store forskel er, at den franske Laguiole er håndlavet, og fra vores leverandør er produktet lavet på maskine. Dog stadigt med Laguioles kvalitetskrav.

Vægt i kg. 0,2

Specifikationer

Vægt 0.2 kg