Laguiole Proptrækker, Capdenac 0,2 kg

249,00 DKK

Laguiole proptrækker Capdenac.
Super flot og klassisk tjenerproptrækker, som gør åbningen af vin til en leg.
Leveres i gaveæske.
Laguiole er en landsby i det sydlige Frankrig. Her begyndte man, at producere håndlavede knive for mange år siden.
I starten flyttede produktionen til de omkringliggende byer / landsbyer, men i dag bliver der ikke længere produceret knive i byen Laguiole.
Vores leverandør af Laguiole har rettigheder til, at distribuere Laguiole med deres varemærke, da produkterne lever op til det, der produceres i Frankrig.
Den store forskel er, at den franske Laguiole er håndlavet, og fra vores leverandør er produktet lavet på maskine. Dog stadigt med Laguioles kvalitetskrav.

31 på lager

Varenummer (SKU): LAG40268059 Kategorier: ,

Beskrivelse

Laguiole proptrækker Capdenac.

Super flot og klassisk tjenerproptrækker, som gør åbningen af vin til en leg.

Leveres i gaveæske.

Laguiole er en landsby i det sydlige Frankrig. Her begyndte man, at producere håndlavede knive for mange år siden. I starten flyttede produktionen til de omkringliggende byer / landsbyer, men i dag bliver der ikke længere produceret knive i byen Laguiole. Vores leverandør af Laguiole har rettigheder til, at distribuere Laguiole med deres varemærke, da produkterne lever op til det, der produceres i Frankrig. Den store forskel er, at den franske Laguiole er håndlavet, og fra vores leverandør er produktet lavet på maskine. Dog stadigt med Laguioles kvalitetskrav.

Vægt i kg. 0,2

Specifikationer

Vægt 0.2 kg