Laguiole Proptrækker, Oliventræ 0,2 kg

225,00 DKK

Laguiole proptrækker Oliventræ.
Super flot og klassisk tjenerproptrækker, som gør åbningen af vin til en leg.
Leveres i gaveæske.
Laguiole er en landsby i det sydlige Frankrig. Her begyndte man, at producere håndlavede knive for mange år siden.
I starten flyttede produktionen til de omkringliggende byer / landsbyer, men i dag bliver der ikke længere produceret knive i byen Laguiole.
Vores leverandør af Laguiole har rettigheder til, at distribuere Laguiole med deres varemærke, da produkterne lever op til det, der produceres i Frankrig.
Den store forskel er, at den franske Laguiole er håndlavet, og fra vores leverandør er produktet lavet på maskine. Dog stadigt med Laguioles kvalitetskrav.

70 på lager

Varenummer (SKU): LAG40268778 Kategorier: ,

Beskrivelse

Laguiole proptrækker Oliventræ. Super flot og klassisk tjenerproptrækker, som gør åbningen af vin til en leg. Leveres i gaveæske. Laguiole er en landsby i det sydlige Frankrig. Her begyndte man, at producere håndlavede knive for mange år siden. I starten flyttede produktionen til de omkringliggende byer / landsbyer, men i dag bliver der ikke længere produceret knive i byen Laguiole. Vores leverandør af Laguiole har rettigheder til, at distribuere Laguiole med deres varemærke, da produkterne lever op til det, der produceres i Frankrig. Den store forskel er, at den franske Laguiole er håndlavet, og fra vores leverandør er produktet lavet på maskine. Dog stadigt med Laguioles kvalitetskrav.

Specifikationer

Vægt 0.2 kg