UYUNI LED Fyrfadslys Ø3,8 x 2 cm, 1 stk (u/batterier), 0,05 kg

69,00 DKK

1 stk. LED Fyrfadslys fra UYUNI som måler Ø3,8 x 2 cm + 2,8 cm Led flamme. Hvert lys anvender 1 x CR2032 batteri og de har en levetid på ca. 80 timer. Der sidder et test batteri i. Lyset har en tænd/sluk funktion.

69 på lager

Varenummer (SKU): UYUNIFY Kategori:

Beskrivelse

1 stk. LED Fyrfadslys fra UYUNI som måler Ø3,9 cm x 2 cm + 2,8 cm Led flamme.. Hvert lys anvender 1 x CR2032 batteri og de har en levetid på ca. 80 timer. BATTERI MEDFØLGER IKKE, men der sidder et test batteri i. Lyset har en tænd/sluk funktion.

De bedste LED lys på markedet er fra UYUNI Lightning. Det som gør netop UYUNI LED lysene helt unikke er den patenterede 3D flamme som jo er det primære ved hele lyset. Den er så unik flot lavet og har et helt perfekt lys som er svært rigtig at beskrive med ord.

Du kender måske allerede LED lys med bevægelig flamme, en teknik som også kan være flot, men som bruger enormt meget strøm fra batterierne. Derfor er UYUNI LED lys udviklet med denne særlige 3D flamme som ikke bevæger sig fysisk og derfor ikke bruger en stor mængde batteri. I stedet er der udviklet en 3D flamme som i form og lys ligner en rigtig levende flamme langt mere, end de allerede kendte LED lys med bevægelig flamme.

LED lysene fra UYUNI har en meget virklighedstro flamme, smukke stearin lys, som er fri for skadelige kemikalier og i særdelesheden er brændetiden blevet markant forbedret.

Specifikationer

Vægt 0.05 kg