Riedel Fatto A Mano Oaked Chardonnay hvid

499,00 DKK

Riedel Fatto A Mano Oaked Chardonnay hvid 1 stk

Fatto A Mano Oaked Chardonnay er helt perfekt til dig, der elsker chardonnay. Størrelsen på bowlen sikrer, at din vin udvikler de helt rigtige aromaer. Dette glas anbefales bl.a. til følgende vine: Burgundy (white), Chardonnay (oaked), Corton-Charlemagne, Meursault, Montrachet, Morillon (oaked), Pouilly-Fuissé, St. Aubin I glasserien Fatto A Mano har Riedel kombineret flere forskellige teknikker for at skabe det bedste produkt. Alle glassene i denne serie har smukke farverige stilke, der er lavet ud fra traditionelle venetianske traditioner, og både stilk og fod er mundblæst. Kombineret med en maskinblæst bowle har disse glas en særlig præcision, der både er en pryd for øjet og en fryd for din vin. Glassene er 25 cm høje og kan indeholde 62 cl.

Varenummer (SKU): RIE490097W Kategori:

Beskrivelse

Fatto A Mano Oaked Chardonnay er helt perfekt til dig, der elsker chardonnay. Størrelsen på bowlen sikrer, at din vin udvikler de helt rigtige aromaer.

Dette glas anbefales bl.a. til følgende vine: Burgundy (white), Chardonnay (oaked), Corton-Charlemagne, Meursault, Montrachet, Morillon (oaked), Pouilly-Fuissé, St. Aubin

I glasserien Fatto A Mano har Riedel kombineret flere forskellige teknikker for at skabe det bedste produkt. Alle glassene i denne serie har smukke farverige stilke, der er lavet ud fra traditionelle venetianske traditioner, og både stilk og fod er mundblæst. Kombineret med en maskinblæst bowle har disse glas en særlig præcision, der både er en pryd for øjet og en fryd for din vin.

 

Glassene er 25 cm høje og kan indeholde 62 cl.

Specifikationer

Vægt 0.3 kg