Vores showroom er endelig åben for besøgende igen, dog kun efter aftale, så vi kan sikre os at vi stadig overholder COVID-19 restriktionerne.

[close]
Ring til os på (+45) 86 87 05 00

CVR NR: DK-26069424

Argo vin klimaanlæg

Argo vin klimaanlæg

VintageKeeping »Argo« er kraftige vinklimaanlæg til vinkældre og vinrum. Splitanlæggets hjerte er en såkaldt "udedel" / Inverter, der placeres udendørs, i garagen eller et skur. Indedelen monteres i vinkælderen/vinrummet. Indedelen eller den såkaldte fancoil findes både som vægmonteret (med mulighed for delvis indbygning) og som 4-vejs loftkassette. 4-vejs loftskassette indbygger man i loftet, såfremt der er min. 30 cm hulrum over loftet.

VK Argo anlægget styres fra en fjernbetjening med display. Fjernbetjeningen kan samtidig fungere som temperaturføler for anlægget. Argo vinklimaanlæg kan klare store vinrum helt op til 50 m², og kan både køle og varme.

2 vare(r)

pr. side

 • Argo DD vin klimaanlæg

  Argo DD inveter er den nemme vej til køling af vinrum og vinkældre.

  Leder du efter køling til din vinkælder og ønsker du ikke en grim udedel at se på, så er Argo DD Inveter helt sikkert noget for dig. Det enkle og eksklusive design, sammenholdt din korrekte temperaturstyrring af din vin sikre optimale betingelser for korrekt opbevaring af dine vine. Anlægget kan indstilles fra 10 til 16 grader.

  Argo DD Inverter har kun en inderdel, dvs at der ikke nogen udedel, kun 2 ventilationsrør der føres igennem væggen og afsluttes med 2 riste på ydervæggen.

  Anlægget leveres komplet med montagesæt, ventilationsriste og fjernbetjening.

   

  Vis detaljer
  22.800,00 DKK

  Levering 1-2 uger

 • Argo vin klimaanlæg

  Kraftige vin klimaanlæg til vinkældre og vinrum Vis detaljer
  38.500,00 DKK

  Levering 1-2 uger

  Ikke på lager

2 vare(r)

pr. side

VintageKeeping bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privatlivspolitik.