Vores showroom er endelig åben for besøgende igen, dog kun efter aftale, så vi kan sikre os at vi stadig overholder COVID-19 restriktionerne.

[close]
Ring til os på (+45) 86 87 05 00

CVR NR: DK-26069424

WineMaster Vinklimaanlæg

WineMaster klimaanlæg

Alle vinelskere ved, at vin er skrøbelig og kræver omhyggelig opbevaring for at opnå sit fulde potentiale. Det klarer Fondis »Wine Master« vinklimaanlæg, som kan tilbyde såvel konstant temperatur, som kontrolleret luftfugtighed. Alle Wine Master anlæg er udstyret med digital temperaturstyring med LED display, der sikrer at den indstillede temperatur er konstant året rundt. De fleste modeller kan således både køle og varme efter behov. For at imødegå variationer i temperaturen mellem gulv og loft, recirkulerer Wine Master anlægget konstant luften i vinkælderen. Korrekt luftfugtighed styres automatisk ved en vekselvirkning mellem kondensering og fordampning. Alle bevægelige dele er monteret på gummi støddæmpere, der absorberer vibrationerne, der ellers kunne forstyrre vinen. Wine Master vinklimaanlæg findes som; "in-wall" anlæg" - til placering i væggen mellem vinrum og naborum/udendørs, "duct" anlæg - med forbindelse til udendørs/naborum via ventilationsrør, samt "split" anlæg - med henholdsvis en "vinrumsenhed" og "udeenhed".

20 vare(r)

pr. side

20 vare(r)

pr. side

VintageKeeping bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privatlivspolitik.