Vores showroom er endelig åben for besøgende igen, dog kun efter aftale, så vi kan sikre os at vi stadig overholder COVID-19 restriktionerne.

[close]
Ring til os på (+45) 86 87 05 00

CVR NR: DK-26069424
Nedsat

Vinplakat Côtes du Rhône 2. sortering

Flot vinkort Côtes du Rhône

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

Pris: 299,00 DKK

Nu kun 149,00 DKK

Levering fra kun kr. 41,-

Fragtfri levering ved køb over kr. 5.000,-

14 dages returret - samt 2 års garanti

RING TIL OS
PÅ 86 87 05 00

Beskrivelse

Detaljer

Der er noget særligt over et vinkort i plakatstørrelse til ophængning på væggen. Det sætter ofte gang i minderne om tidligere besøg eller drømmene om at besøge mange et sagnomspundet vindistrikt. Og så er vinkortene i sig selv meget stemningsfyldte og charmerende at have på væggen. Côtes du Rhône Når man først én gang har været i Rhone, er man solgt. Der behøver ikke bare være for vinenes skyld. Landskabet er af meget skiftende karakter - meget ligesom vinene, hvor underdistrikterne er meget små, og man nærmest kan spadsere fra det ene til det andet. Lokalkulturen er meget usnobbet og ligefrem, og det giver sammen med de generøse vine en særlig charmerende oplevelse. Mål i cm: H: 66 B: 88 BEMÆRK PLAKATEN HAR NOGLE FOLDER FLERE STEDER! DERFOR NEDSAT PRIS.

Yderligere information

Yderligere information

Mål i cm (HxBxD) 66x88

Manual

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

VintageKeeping bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privatlivspolitik.