Vores showroom er endelig åben for besøgende igen, dog kun efter aftale, så vi kan sikre os at vi stadig overholder COVID-19 restriktionerne.

[close]
Ring til os på (+45) 86 87 05 00

CVR NR: DK-26069424

Le Bloc Cellier Vinreoler

Le Bloc Cellier vinreoler

Le Bloc Cellier vinreolerne er æstetisk proportionerede med former der minder om de storslåede vinkældre man møder hos vinslottene. De gør din vinkælder til et hyggeligt og funktionelt rum, hvor din vin kan modnes og blive bedre under de allerbedste forhold. Vinreolerne kan stables og kombineres i alle 3 plan. Bloc Celliers design, materiale og rillebund sørger for at dine værdifulde flasker ligger trygt og godt. Monteringen kræver hverken cement, lim eller værktøj. De er klar til brug og samles via deres unikke interlock system. Bloc Cellier vinreolerne er lavet af rødler eller kalksten fra Dordogne og indeholder alle egenskaberne fra disse ædle materialer: De er holdbare, pålidelige og forrådner ikke. Disse flotte naturstensmaterialer tilfører din vinkælder en eksklusiv og robust atmosfære. 

 

 

12 vare(r)

pr. side

12 vare(r)

pr. side

VintageKeeping bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privatlivspolitik.