Vores showroom er endelig åben for besøgende igen, dog kun efter aftale, så vi kan sikre os at vi stadig overholder COVID-19 restriktionerne.

[close]
Ring til os på (+45) 86 87 05 00

CVR NR: DK-26069424

Orebo Vinreoler

Orebo vinreoler

"Orebo" vinreoler fremstilles af massiv asketræ fra sjællandske skove. Træet køres direkte fra skoven til "Orebo", der ligger på Midtsjælland, hvor det opskæres og tørres, inden det bliver videreforarbejdet til de færdige vinreoler. "Orebo" vinreoler overfladebehandles med egefarvet olie. Der er tale om gedigen dansk kvalitetshåndværk, der afspejles på bedste vis i alt - fra råvarerne i skoven - til den færdige finish på de flotte vinreoler. Med mere end 100 års erfaring kombinerer Orebo de gamle håndværksmæssige traditioner med moderne teknologi og skaber produkter, der lever op til kundernes høje krav til design og funktionalitet. Hos Orebo elsker de at forædle det bedste danske træ til glæde for dig. De har det hele under samme tag. Savværk, tørreanlæg, færdigvareproduktion, pakning og forsendelse. Dette gør Orebo til en unik virksomhed indenfor fremstilling af træprodukter. Orebo har kort transport, da de køber deres råvarer i skovene omkring virksomheden på Midtsjælland, og det færdige produkt forlader samme adresse efter forædlingsprocessen. Orebo værner om miljøet og fremstillingsprocessen foregår så miljørigtig som overhovedet muligt, og de udarbejder hvert år et miljøregnskab. Det er vinreoler med samvittighed.... Der er en generel leveringstid fra 1 til 4 uger afhængig af ordrestørrelse uanset farve. Vinreolerne kan også fås i farverne Sortbejset, Valnødfarvet, Egefarvet MOD EN MERPRIS. Alle reoler på webshoppen er standard Ask Ubehandlet! Ring for uforpligtende tilbud på 86870500 eller send en email på mail@vintagekeeping.com

19 vare(r)

pr. side

19 vare(r)

pr. side

VintageKeeping bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privatlivspolitik.