Ring til os på (+45) 86 87 05 00

CVR NR: DK-26069424

Qbic Exclusive Vinreoler

Qbic Exclusive systemet er vor absolutte topline indenfor vinreoler/vinkælderinventar.

Systemet er designet og udviklet af VintageKeeping A/S og produceres i den specielle og sjældne træsort Rødel (Red Alder). Vort rødel stammer fra det sydvestlige hjørne af Rusland, hvor det fældes om vinteren, hvor sumpområderne er tilfrosset og fremkommelige.

Qbic Exclusive

Rødel er en forholdsvis hård og olieholdig træsort, der er modstandsdygtig overfor de kølige/fugtige klimaforhold, der bør findes i enhver vinkælder. Træets største charme er den flotte, let rødlige farve og de fine åreaftegninger, som er med til at give Qbic modulerne deres eksklusive, minimalistiske fremtoning. Træets egenskaber betyder desuden, at vi kan undgå overfladebehandling og anden træbeskyttelse, så dette ikke giver risiko for lugtgener fra kemiske tilsætningsstoffer. Qbic systemet omfatter også andre materialer - såsom aluminium. De sorte Q-Design profiler er enten eloxeret eller pulverlakeret, og står i blændende flot kontrast til det finstrukturerede rødel træ. Bl.a. stål og glas indgår også i nogle af modulerne, men de sorte linier, kombineret med rødel, forsøges opretholdt i det grundlæggende design.

Qbic Exclusive

Qbic Exclusive omfatter et fuldstændigt program i moduler, designs og funktioner med lige så mange muligheder for specialdesign. Det er kernen i Qbic programmet; skabt for at tilbyde unikke Custom Wine Cellars i høj kvalitet og Skandinavisk design! Systemet er beregnet til fuldstændig væg-/rumintegration og måltilpasning. Ofte har Exclusive opbygninger "Q-Design" frontprofiler, som er en vigtig del af Qbic designets grundlæggende idé - om det enkle, robuste og minimalistiske udtryk. Hertil kommer integreret LED line belysning i profilerne. Lyset tilbydes normalt i horisontale profiler, men kan også leveres i vertikale.

Qbic Exclusive

Qbic Exclusive er ikke egnet til selvbyg, - men vi tilbyder til gengæld altid montage.

KONTAKT OS, så vi kan lave et forslag til hvordan din vinkælder eller dit vinrum kan blive indrettet med Qbic Exclusive vinreoler.

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
VintageKeeping bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privatlivspolitik.