Vores showroom er endelig åben for besøgende igen, dog kun efter aftale, så vi kan sikre os at vi stadig overholder COVID-19 restriktionerne.

[close]
Ring til os på (+45) 86 87 05 00

CVR NR: DK-26069424

Qbic Classique Vinreoler

Qbic Classique vinreol

Qbic Classique vinreolen er VintageKeeping´s topline indenfor vinreoler/vinkælderinventar. Reolen er designet og udviklet af VintageKeeping A/S og produceres i den specielle og sjældne træsort Rødel (Red Alder). Vores rødel stammer fra det sydvestlige hjørne af Rusland, hvor det fældes om vinteren, hvor sumpområderne er tilfrosset og fremkommelige. Rødel er en forholdsvis hård og olieholdig træsort, der er modstandsdygtig overfor de kølige/fugtige klimaforhold, der bør findes i enhver vinkælder. Træets største charme er den flotte, let rødlige farve og de fine åreaftegninger, som er med til at give Qbic vinreolerne deres eksklusive, minimalistiske fremtoning. Træets egenskaber betyder desuden, at vi kan undgå overfladebehandling og anden træbeskyttelse, så dette ikke giver risiko for lugtgener fra kemiske tilsætningsstoffer. Qbic Classique er et udvalgt grundmodul, der er egnet til "Gør-det-cellars". Classique modulerne leveres "fladpakket" med udførlig samlevejledning, skruer og dyvler, og er særdeles enkle at samle og montere.

8 vare(r)

pr. side

8 vare(r)

pr. side

VintageKeeping bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privatlivspolitik.