Vores showroom er endelig åben for besøgende igen, dog kun efter aftale, så vi kan sikre os at vi stadig overholder COVID-19 restriktionerne.

[close]
Ring til os på (+45) 86 87 05 00

CVR NR: DK-26069424

RedRack Vinreoler

RedRack vinreoler

"RedRack" vinreoler produceres i Canada - af firmaet Wineracking Depot, som har årtiers erfaring med konstruktion og fremstilling af vin-klimaanlæg, og ikke mindst inventar til vinkældre/vinrum. RedRack vinreoler er et inventarprogram bestående af ialt 18 forskellige moduler, samt et bredt udvalg af spændende tilbehør. Vinreolerne er fremstillet af udvalgt Californisk Redwood, der med sin cedertræsagtige finish bidrager til en flot og stemningsfuld atmosfære. Redwood har samtidig den egenskab, at det kan modstå en høj luftfugtighed i et vinrum. De unikke RedRack vinreoler giver hver for sig optimal udnyttelse af rum- og vægareal, idet de kan rumme op til 140 fl. pr. m2 væg afhængig af design. Vinreolerne leveres som et saml-selv koncept, da visse dele er pre-samlet. RedRack vinreol systemet kan opbygges i fem forskellige højder og med sine næsten uendelige kombinationsmuligheder er det nok markedets mest fleksible rack-løsning til vinopbevaring. RedRack modulerne egner sig bedst til at blive bygget sammen i flere sektioner og de egner sig ikke til at stå alene.

Der medfølger søm/stifter, skruer, samt samlevejledning til hvert modul og vi anbefaler at man bruger en dykkerpistol til samling af reolerne.

 

1 til 30 ud af 36

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 30 ud af 36

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
VintageKeeping bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privatlivspolitik.