Ring til os på (+45) 86 87 05 00

CVR NR: DK-26069424

Vintage Classic Kit Rack Vinreoler

Vintage Classic Kit Rack er det originale modulære vinreolsystem

- fremstillet i håndværksmæssig høj kvalitet

- i førsteklasses ubehandlet mahogni.

Systemet er velafprøvet igennem flere årtier og flere tusinde vinkælderindretninger. Sammenlignet med tilsvarende vinreolsystemer i bløde træsorter står det klart, hvorfor den kræsne vinsamler foretrækker Vintage Classic. Det hårde mahogni giver en flot finish, stor styrke og den nødvendige robusthed overfor klimaet i en velfungerende vinkælder.

Vintage Classic Kit Rack

Vintage Classic Kit Rack tilbyder en bred vifte af forskellige moduler, som sikrer at du kan indrette din vinkælder, så den kan rumme alle typer/størrelser flasker, trækasser osv. Den gennemtænkte modulkonstruktion med beskedne materialedimensioner betyder, at flaskekapaciteten bliver optimal i forhold til rum- og vægareal. Det er således muligt at nå helt op på 288 flasker pr. m2. Modulernes dimensioner – med mulighed for tilpasning - betyder at der kan skabes en indretning til stort set alle tænkelige vinrum, og skulle vinsamlingen vokse, vil der kunne bygges videre.

Vintage Classic Kit Rack

I tillæg til de mange forskellige vinreolmoduler, omfatter systemet en lang række praktisk og lækkert tilbehør. Bl.a. sokler, topafslutning, glasophæng, display, bordpladetop, smagebord m.m. Alle Vintage Classic moduler leveres som et professionelt saml-selv koncept med udførlig samlevejledning og du skal bruge en dykkerpistol, for at samle modulerne (dykkerpistol medfølger ikke). Der medfølger de nødvendige vægbeslag, skruer og dykkere (til dykkerpistol) for at kunne samle modulerne og montere i vinrummet. Til den entusiastiske gør-det-selv bruger kan vi levere et komplet modulbibliotek til det gratis designprogram ”Google Sketch-Up”, så du selv kan designe din vinkælderindretning i 3D. Alternativt tilbyder vi naturligvis designforslag og desuden levering og montering af en komplet indretningsløsning, så din eneste opgave er at fylde flasker i den færdige vinkælder.

Vintage Classic

 

1 til 30 ud af 44

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 30 ud af 44

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
VintageKeeping bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privatlivspolitik.