Ring til os på (+45) 86 87 05 00

CVR NR: DK-26069424

VintageView Vinreoler

VintageView

Ideen bag det originale "VintageView" er at tilbyde et modulart vinreolsystem, som præsenterer de enkelte flasker på en iøjnefaldende måde. Det sker ved, at flaskerne ligger horisontalt/parallelt med væggen så etiketterne er synlige. VintageView vinreolerne er fremstillet i højkvalitet stål med enten platinium eller sortlakeret overfladebehandling. - De findes i flere forskellige højder - til 3, 9 eller 12 fl., samt mulighed for 1,2 eller 3 flasker i dybden samt til magnum flasker. VintageView vinreolerne skrues i væggen med kraftige skruer. De specielt patenterede udformede stål-arme, fikserer flaskerne sikkert og præcist, med en flot showoff effekt. VintageView vinreolerne er fuldstændigt kompatible med modularmålene i flere af vores vinreol systemer, og kan derfor indgå i større Custom Wine Cellar inventarløsninger.

Det originale VintageView er udført i høj kvalitet og finish, som sikre en stabil placering af dine kostbare dråber for en flot vin-galleri opbevaring.

25 vare(r)

pr. side

25 vare(r)

pr. side

VintageKeeping bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privatlivspolitik.