Vores showroom er endelig åben for besøgende igen, dog kun efter aftale, så vi kan sikre os at vi stadig overholder COVID-19 restriktionerne.

[close]
Ring til os på (+45) 86 87 05 00

CVR NR: DK-26069424

Dometic Elegance E16FG vinskab

Dometic Elegance E16FG vinskab med 2 temperatur zoner. Plads til 16 flasker. Mål i cm H:82 x B:29,5 x D:61,5

Lagerstatus: Levering 3-7 dage

6.969,00 DKK

Levering fra kun kr. 41,-

Fragtfri levering ved køb over kr. 5.000,-

14 dages returret - samt 2 års garanti

RING TIL OS
PÅ 86 87 05 00

Beskrivelse

Detaljer

Dometic Classic E16FG vinskabet har plads til 16 flasker. Det har 2 temperaturzoner, hvor temperaturen kan indstilles mellem 5-20 °C. Bemærk der skal være min. 4  graders temperaturforskel på øverste og nederste zone. Vinskabet har UV-beskyttende rammeløs glasdør med sort alu dørgreb. Dometic vinskabet har 6 stk. sorte formstøbte hylder. Digital styreenhed med LED-display giver overblik over temperaturen i vinskabet. Leveres med lås. Mål i cm : H: 82 B: 29,5 D: 61,5 Vinskabet vejer 39 kg (brutto). Egnet til indbygning eller fritstående brug. Dette vinskab leveres fragtfrit i Danmark til fortovskant med de Danske Fragtmænd (Dog ikke til ikke brofaste øer). Ind- og Opbæring kan tilkøbes i Danmark, se i relaterede produkter !

EFFEKTIVT VENTILATIONSSYSTEM FORTIL

Alle Dometic vinkøleskabe leveres fra fabrikken med et effektivt ventilationssystem monteret fortil. Den varme luft, der kommer fra kompressoren, flyder direkte til det forreste ventilationsgitter, hvorfra den frigøres til rummet omkring – en unik fordel ved indbygget brug.

ET IDEELT KLIMA TIL FINE VINE 

Optimal vinopbevaring kræver et velbalanceret, stabilt luftfugtighedsniveau. Værdier mellem 60 og 85 procent anses som ideelle. Hvis luftfugtigheden er betydeligt lavere, fordamper der fugtighed gennem proppen. Proppen tørrer ud, bliver gennemtrængelig, og kan ikke længere beskytte vinen mod ilt-indtrængen. Hvis luftfugtigheden er for høj, er der risiko for mugdannelse på proppen. Hvis du ønsker at opbevare din vin i længere perioder, skal du tænke på lugtfrie omgivelser og tilstrækkelig ventilering. Gasser og lugte kommer ind i en vinflaske via porer i proppen, og kan have en negativ effekt på vinens smag og bouquet. Dometic vinkøleskabe giver perfekt klima til vinopbevaring og -modning. De kvalitetsbevidste vinskabe i Design-serien leveres som standard med et aktivt kulfilter til forebyggelse af lugt og en vandbeholder til opretholdelse af et stabilt luftfugtighedsniveau. Modeller, der mangler disse funktioner, kan opgraderes, hvis det er nødvendigt.

UV-FILTER HOLDER VARME OG SOLLYS UDE 

Det er ikke tilfældigt, at vin næsten altid fyldes på tonede glasflasker: vine er ekstremt lysfølsomme. UV-stråler har en betydelig indflydelse på vinens ældningsproces. De resulterer i kemiske reaktioner, som fører til aromatab. Bare få uger i et veloplyst rum har en negativ virkning på smagen og bouqueten, af det der engang var en fin vin. Endnu mere skadeligt end kunstlys er direkte sollys, som også udvikler varme. Dette forklarer, hvorfor alle køleskabe med glasdøre fra Dometic er udstyret med højisolering, flerlagede specialdøre belagt med et UV-filter for maksimal beskyttelse. For at forbedre den isolerende effekt er der injiceret Argon-gas mellem dørens glaslag. Derudover bruger Dometic udelukkende LED-lys til vinskabe, fordi de genererer det lavest mulige varmeniveau.

INTELLIGENT TEMPERATURKONTROL 

Det er sjældent for hoteller, restauranter og private husholdninger, at eje en traditionel vinkælder med hvælvinger. Heldigvis kan klimaforholdene genskabes ved hjælp af avanceret teknologi. Dometic vinkøleskabe bruger en særlig Heat- and Cool-funktion til hurtigt at opnå og pålideligt opretholde den ideelle opbevaringstemperatur. Intelligent elektronik justerer forholdene i henhold til måltemperaturen og den omgivende lufttemperatur ved automatisk at opvarme eller afkøle luften.

TO TEMPERATURZONER

De fleste vinkøleskabe i Dometic Design-serien Elegance har to separate temperaturzoner, som kan indstilles til enhver temperatur mellem +5 °C og +20 °C ‒ f.eks. en til rødvin og den anden til hvidvin. Efter behov kan en af zonerne programmeres til opbevaring af kolde drikkevarer. I hvert enkelt tilfælde opretholdes den forudindstillede temperatur nøjagtigt. De blå LED'er på touchpad-betjeningspanelet angiver de aktuelle værdier.

NYD DIN VIN VED OPTIMAL TEMPERATUR

Vær 5-stjernet vært for dine gæster med Dometic E16FGB. Dette elegante, indbyggede vinkøleskab giver perfekte opbevaringsforhold til 16 Bordeaux-flasker – nydeligt præsenteret bag en rammeløs 3-lags glasdør, der er fremhævet af LED-lys på begge sider. Du skal blot indstille de anbefalede serveringstemperaturer – f.eks. 16 °C for rødvin eller 8 °C for hvidvin – i to uafhængige temperaturzoner og bekvemt betjene dine gæster direkte fra køleskabet. Den gennemtænkte køle- og varmeteknologi sikrer, at serveringstemperaturen opretholdes pålideligt, og at din vin nydes ved den optimale temperatur. Kulfilteret og vandtanken skaber et perfekt klima til opbevaring og modning af vin. Køleskabet leveres med en lås og nøgle for at holde din dyrebare vinsamling sikker.

Yderligere information

Yderligere information

Antal flasker 16
Mål i cm (HxBxD) 82 x 29,5 x 61,5
Type Opbevaring/temperering
Antal zoner 2
Køkkenintegration Ja
Faste hylder 0
Udtrækshylder 5
Hyldeopmærkning Nej
Temperaturstyring Digital
Displaytype LED
Kølesystem Kompressor
Varmesystem Nej
Temperaturområde top 5-20
Temperaturområde bund 5-20
Omgivelsestemperatur 10
Luftfugtighedsregulering Nej
Antivibration Ja
Aktiv kulfilter Ja
Interiørlys Ja
Kabinetfarve Sort
Interiørfarve Sort
Dørramme Fuldglasdør
Dørgreb Sort alu
Dørtype UV-glas
Dørhængsling vendbar Ja
Dørhængsling standard: Højre
Dørlås Ja
Energiforbrug pr. år kWh 139
Støjniveau (dB) 40

Manual

Produkt Manual

View FileBrugermanual Dometic vinskabe    Size: (5.26 MB)

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

VintageKeeping bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privatlivspolitik.