Vores showroom er endelig åben for besøgende igen, dog kun efter aftale, så vi kan sikre os at vi stadig overholder COVID-19 restriktionerne.

[close]
Ring til os på (+45) 86 87 05 00

CVR NR: DK-26069424

Dometic Essential B195S vinskab

Dometic Essential B195S vinskab med 1 temperatur zone. Plads til 195 flasker. Mål i cm H:176,8 x B:59,5 x D:61,5

Lagerstatus: Levering 3-7 dage

8.699,00 DKK

Levering fra kun kr. 41,-

Fragtfri levering ved køb over kr. 5.000,-

14 dages returret - samt 2 års garanti

RING TIL OS
PÅ 86 87 05 00

Beskrivelse

Detaljer

Dometic Essential B195S vinskabet har plads til 195 flasker. Det har 1 temperaturzone, hvor temperaturen kan indstilles mellem 5-20 °C. Vinskabet har massiv dør med rustfri stål dørgreb. Dometic vinskabet har 4 stk. faste hylder. Digital styreenhed med LED-display giver overblik over temperaturen i vinskabet. Mål i cm : H:176,8 B:59,5 D: 61,5. Vinskabet vejer 79,5kg (brutto). Egnet til indbygning eller fritstående brug. Dette vinskab leveres fragtfrit i Danmark til fortovskant med de Danske Fragtmænd (Dog ikke til ikke brofaste øer). Ind- og Opbæring kan tilkøbes i Danmark, se i relaterede produkter !

EFFEKTIVT VENTILATIONSSYSTEM FORTIL 

Alle Dometic vinkøleskabe leveres fra fabrikken med et effektivt ventilationssystem monteret fortil. Den varme luft, der kommer fra kompressoren, flyder direkte til det forreste ventilationsgitter, hvorfra den frigøres til rummet omkring – en unik fordel ved indbygget brug.

ET IDEELT KLIMA TIL FINE VINE 

Optimal vinopbevaring kræver et velbalanceret, stabilt luftfugtighedsniveau. Værdier mellem 60 og 85 procent anses som ideelle. Hvis luftfugtigheden er betydeligt lavere, fordamper der fugtighed gennem proppen. Proppen tørrer ud, bliver gennemtrængelig, og kan ikke længere beskytte vinen mod ilt-indtrængen. Hvis luftfugtigheden er for høj, er der risiko for mugdannelse på proppen. Hvis du ønsker at opbevare din vin i længere perioder, skal du tænke på lugtfrie omgivelser og tilstrækkelig ventilering. Gasser og lugte kommer ind i en vinflaske via porer i proppen, og kan have en negativ effekt på vinens smag og bouquet. Dometic vinkøleskabe giver perfekt klima til vinopbevaring og -modning. De kvalitetsbevidste vinskabe i Design-serien leveres som standard med et aktivt kulfilter til forebyggelse af lugt og en vandbeholder til opretholdelse af et stabilt luftfugtighedsniveau. Modeller, der mangler disse funktioner, kan opgraderes, hvis det er nødvendigt.

INTELLIGENT TEMPERATURKONTROL 

Det er sjældent for hoteller, restauranter og private husholdninger at eje en traditionel vinkælder med hvælvinger. Heldigvis kan klimaforholdene genskabes ved hjælp af avanceret teknologi. Dometic vinkøleskabe bruger en særlig Heat- and Cool-funktion til hurtigt at opnå og pålideligt opretholde den ideelle opbevaringstemperatur. Intelligent elektronik justerer forholdene i henhold til måltemperaturen og den omgivende lufttemperatur ved automatisk at opvarme eller afkøle luften.

OPBEVAR VIN VED SERVERINGSTEMPERATUR 

Leder du efter en pålidelig løsning til at opbevare vin ved den ideelle drikketemperatur? Dometic B195S vinkøleskab er et fremragende valg. Det er udstyret med fire forstærkede træhylder og tilbyder professionelle opbevarings- og modningsforhold for 195 Bordeaux-flasker bag en energibesparende massiv, sort dør. Dets gennemtænkte opvarmnings- og køleteknologi kombineret med et integreret luftcirkulationssystem sikrer, at din valgte serveringstemperatur opretholdes pålideligt i hele skabet. For at opnå forbedret funktionalitet kan du tilføje en serveringsskuffe til åbne flasker eller ekstra glidehylder.

Yderligere information

Yderligere information

Antal flasker 195
Mål i cm (HxBxD) 176,8 x 59,5 x 61,5
Type Opbevaring
Antal zoner 1
Køkkenintegration Ja
Faste hylder 4
Udtrækshylder Nej
Hyldeopmærkning Nej
Temperaturstyring Digital
Displaytype LED
Kølesystem Kompressor
Varmesystem Nej
Temperaturområde top 5 - 20
Temperaturområde bund 5 - 20
Omgivelsestemperatur 10
Luftfugtighedsregulering Nej
Antivibration Ja
Aktiv kulfilter Ja
Interiørlys Ja
Kabinetfarve Sort
Interiørfarve Sort
Dørramme Nej
Dørgreb Rustfri stål
Dørtype Massiv
Dørhængsling vendbar Ja
Dørhængsling standard: Højre
Dørlås Nej
Energiforbrug pr. år kWh 125
Støjniveau (dB) 42

Manual

Produkt Manual

View FileBrugermanual Dometic vinskabe    Size: (5.26 MB)

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

VintageKeeping bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privatlivspolitik.