Expo Vinkøleskabe

Passion for vin og interiør

Lidenskab for vin og interiør samt en kærlighed til livet. Det var den ledende inspiration for Expo’s designere til at skabe den uovertrufne Expo vin kollektion. En unik kollektion, der skiller sig ud i form, størrelse og design. Det perfekte match mellem teknologi og elegance i detaljerne.

Ekstrem høj kvalitet fremstillet ved at anvende moderne industrielle processer og håndværk, hvor hvert produkt er lavet af materialer af høj kvalitet – med omhyggelig opmærksomhed på detaljerne. Expo Professionel kollektionen er valgt af nogle af de største kokke og sommeliers. Derfor pryder produkterne restauranter og hoteller verden over.

Med Expo Home kollektionen er de bedste tekniske egenskaber fra den professionelle kollektion videreført, mens bl.a. lydniveau er reduceret og designmulighederne udvidet. Dette for at imødekomme krav og behov til professionelle vinkøleskabe der anvendes i private hjem. Et Expo produkt gør enhver anledning speciel og vil aldrig gå ubemærket hen.

Quadro Vino

Quadro betyder maleri på italiensk.

Kombinationen af design og teknologi har skabt den første “ramme” med kølefunktion i verden. Et innovativt produkt med et sofistikeret design.

Med Quadro Vino kan du opbevare og servere dine vine ved den rette temperatur.

Den minimale dybde tillader installation overalt og Quadro Vino er det første vinkøleskab du kan hænge på væggen over din sofa.

Quadro Vino serien tilbyder 4 modeller, hvor du kan vælge farve, finish på rammen og indretning.

Se Quadro Vino katalogetKontakt os for bestilling

Teca

Teca er elegant og dæmpet, bevidst minimalistisk og essentiel. Med sin enkelthed smelter det sammen i ethvert rum fra køkkenet til stuen.

Teca er ikke bare et vinkøleskab, det er et møbel med et umiskendeligt design, der gør enhver indretning unik.

Modellerne i Teca kollektionen er fritstående, enten placeret mod en væg eller frit i rummet med modellerne der har glas hele vejen rundt.

Design dit eget vinkøleskab med farve og finish på rammerne og med den indretning der passer til dit behov.

Se Teca katalogetKontakt os for bestilling

Teca B

Teca B er indbygningsmodellen fra Teca kollektionen. Indbygning giver et elegant og diskret look som alternativ til et traditionelt fritstående vinkøleskab.

Med en begrænset dybde er Teca B perfekt til installation i køkkenet, spisestuen eller dagligstuen. Selv i de mindste rum kan du få plads til Teca B, med modellen TE-BH10 der kun er 358mm dyb.

Teca B leveres med rammen i den farve og det design du har valgt, hvorefter den nemt installeres og placeres på gulvet eller soklen i den åbne niche.

Se Teca B katalogetKontakt os for bestilling

MOD 10

MOD 10 er et modular system. To eller flere forskellige modeller kan bygges sammen til den perfekte løsning.

Løsningen bliver fuldtendt med det store udvalg af rammer og beklædning fra Expo, eller med din egen kundetilpassede løsning, der matcher dine køkkenelementer eller øvrige møbler.

Det store udvalg af farve og finish eller din egen løsning, gør det muligt at skabe en unik og eksklusiv løsning.

MOD 10 løser den øgede interesse og behov for at skabe din helt egen individuelle løsning.

Se MOD 10 katalogetKontakt os for bestilling

MOD 20

MOD 20 er et modular system. Med 20 serien er det muligt at sammensætte skabe i en kombination af vinkøleskabe og almindelige skabe.

Beklædning til top, sider og den nederste sokkel er lavet af højtrykslaminat, hvor det store udvalg af farver og finish, giver muligheden for at skabe en unik og eksklusiv løsning.

MOD 20 kræver ganske lidt plads, men tilbyder mange mulige løsninger.

Se MOD 20 katalogetKontakt os for bestilling

Wine Living

Med Wine Living© tilbyder Expo en kollektion af unikke løsninger, der integrere vinkøleskabene fra MOD 10 serien som del af dagligstuen.

Med en ny tilgang til dagligstuen med indbygget “vinkælder”, sætter Wine Living© nye standarder for design og indretning af din dagligstue, der skaber en helt unik ramme.

Se Wine Living katalogetKontakt os for bestilling

Få en uforpligtende samtale omkring dine vinkælderbehov

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig til en uforpligtende samtale om, hvilke løsninger vi har til dine behov.