Vores showroom er endelig åben for besøgende igen, dog kun efter aftale, så vi kan sikre os at vi stadig overholder COVID-19 restriktionerne.

[close]
Ring til os på (+45) 86 87 05 00

CVR NR: DK-26069424

Scancave vinkøleskabe

Scancave er uden tvivl en af de førende mærker inden for prisbilige køleskabe herunder vinskabe. Derfor kan du trygt vælge et Scancave vinkøleskab, hvis du gerne vil være sikker på, at kvaliteten og effektiviteten er helt i orden til en fornuftig pris.

Den vel nok største fordel ved Scancave vinkøleskabe er, at de er uhyre gode til at holde en meget ensartet og konstant temperatur. Og som du nok ved, så er det uhyre vigtigt, at dine vinflasker bliver opbevaret under de rette og konstante temperaturforhold, hvis de skal modnes korrekt.

En af de bedste måder at opbevare vin på

Scancave vinkøleskabe bliver af mange betegnet som en af de bedste måder at opbevare vin på – og med ganske god grund. Scancave vinkøleskabet indeholder nemlig et hav af uhyre smarte funktioner, der alle tjener det samme formål: Nemlig at give vinen så gode forudsætninger som muligt for en perfekt modningsproces.

Kølezoner og UV-beskyttelse.

Flere af de forskellige vinskabe er bl.a. udstyret med to kølezoner, hvilket i den grad er smart, hvis du for eksempel har både rødvin og hvidvin, der skal opbevares. Derudover er Scancave vinkøleskabe også udstyret med UV-beskyttet glas, hvilket igen er med til at sikre vinen de bedste opbevaringsbetingelser. En perfekt opbevaring af vin omfatter bl.a., at der ikke kan trænge sollys ind til flaskerne. Derfor er Scancave vinskabe et perfekt valg.

Vinkøleskabe til lavpris

En anden stor fordel ved Scancave er, at de faktisk ikke er særlig dyre i forhold til mange andre producenter, hvilket er lidt ”sjovt”, da kvaliteten er ligeså god – hvis ikke bedre end mange andre mærker og modeller. Derfor er et Scancave vinkøleskab et super godt køb, hvis du gerne vil have meget værdi for få penge. 

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
VintageKeeping bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privatlivspolitik.