Vores showroom er endelig åben for besøgende igen, dog kun efter aftale, så vi kan sikre os at vi stadig overholder COVID-19 restriktionerne.

[close]
Ring til os på (+45) 86 87 05 00

CVR NR: DK-26069424

Vinkældervæg

Wine Cellar Wall – en nytænkning af vinkælderen

Vinkaeldervaeg

 

En vinkældervæg, eller Wine Cellar Wall, er til dig, der ikke har plads til en vinkælder. Det er til dig, der ikke har et decideret rum udelukkende til opbevaring af vin. Det er til dig, der har et ønske om at have din vin hvor du og dine gæster kan se den, eksempelvis i din stue – uden at gå på kompromis med de ideele opbevaringsforhold. Med en vinkældervæg udnytter du væggene i din bolig til fulde og kan samtidig nyde synet af dine flasker - akkurart ligesom et maleri i stuen.

Wine Cellar Wall eller vinkældervæg

VinkaeldervaegVintageKeeping har udviklet konceptet ’Wine Cellar Wall’, som beskrives som en mellemting mellem et vinskab og en vinkælder. En Wine Cellar Wall, eller vinkældervæg, kan defineres som en vinkælder, som man ikke kan gå ind i. Det er en flad konstruktion, som kan designes efter de muligheder og behov som du har. En Wine Cellar Wall kan bygges i et vilkårligt rum og er aktuelt i både private boliger, restauranter eller butikker. Vinkældervæggen kan designes i mange størrelser – det er muligt at lade den gå fra gulv til loft, lave den op ad eksempelvis en væg eller konstruere den mere eller mindre fritstående.

 

Opbygning af en Wine Cellar Wall

VinkaeldervaegFacaden, og eventuelle sider, fremstilles på specifikke mål i alu-glas og rummet forsynes med et vinklimaanlæg. Vi indretter din Wine Cellar Wall med udgangspunkt i vores vinreolsystemer og efter dine behov og ønsker. Derudover integreres der LED-belysning, enten som spots eller LED-lines, for at skabe den bedste præsentation af din vinkældervæg.

Inden vi monterer din vinkældervæg, skal de omkringliggende flader (gulv, vægge og loft) være isoleret efter vores anbefalinger.

 

 

Et unikt vingalleri

Vinkaledervaeg galleriMed en Wine Cellar Wall monteret, eksempelvis på endevæggen i spisestuen, får du og dine gæster oplevelsen af, at sidde og spise i en helt fantastisk vinkælder atmosfære. I har direkte udsigt og adgang til dine yndlingsvine, som var det et stort maleri på væggen. I sidder oveni købet i normal stuetemperatur, mens vinen ligger trygt og godt ved en ideel temperatur og luftfugtighed. Vores Wine Cellar Wall er en vinopbevaringsløsning med mulighed for fleksibel og praktisk placering, stor flaskekapacitet og masser af show off effekt.

VintageKeeping bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privatlivspolitik.