Vinkældre og vinrum i alle størrelser
og til alle formål

Uanset hvor stort eller småt du bor, findes der en løsning, som passer til netop din bolig og økonomi. Vi gør det let for dig og leverer og monterer komplette vinkældre, vinrum, vinkældervægge og vinskabsvægge.

Få en uforpligtende samtale

Vi er eksperter i vinkælderindretning

VintageKeeping har i over 20 år monteret mere end 2.500 vinkælderløsninger, hos private vinelskere og inkarnerede samlere, på hoteller, i Michelin-restauranter og hos andre professionelle i hele Skandinavien og Nordeuropa. Det gør os til Skandinaviens største og mest erfarne leverandør af præsentable og stemningsfyldte vinkældre og unikke vinrum.

Læs mere om indretning af vinkældre og vinrum

Specialdesignede vinkældre og vinrum tilpasset præcis efter vores
kunders behov og ønsker, leveret og monteret

Vi har designet og indrettet vinkældre og vinrum i alle størrelser, fra bare en enkelt kvadratmeter med plads til 100 flasker, til den store vinkælder med plads til op til 45.000 flasker udsøgt vin. Vi har indrettet vinrum fra Tromsø til Nice og fra London til Stockholm. Vi har indrettet flere vinkældre i to etager, designet vinrum på 25. etage i et højhus, og endda en vinkælder med glasparti mod en subtropisk swimmingpool.

Vi tilbyder personlig rådgivning gennem hele processen, med fotorealistiske 3D-tegninger af drømmeindretningen, baseret på al den erfaring og ekspertise, vi har opbygget som Skandinaviens største leverandør af vinkældre.

Få en uforpligtende samtale

En vinkælder er et sted,
der er egnet til lagring af vin

Det er ikke den egentlige placering, men nærmere funktionen og indretningen, der afgør hvad en vinkælder er. Det er ikke nødvendigvis et kælderrum – en vinkælder kan placeres overalt i bygningen. Det kan endda lade sig gøre at lave et præsentabelr vinrum i dagligstuen eller i en toværelses lejlighed. Med vores løsninger til opbevaring af vin, er det næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvor du kan indrette dit vinrum.

Når vi hos VintageKeeping bruger ordet vinkælder, så er det en betegnelse for et hvilket som helst rum, i en hvilken som helst størrelse eller form, som er optimeret til korrekt opbevaring af vin. Her på vores hjemmeside vil du møde det som vinkælder, vinrum, vinkældervæg og vinskabsvæg.

Det afgørende er altså ikke størrelsen, men nærmere hvor du ønsker at have den optimale løsning til dit behov. Med vores erfaring kan vi hjælpe dig til at finde den løsning, der passer præcis til dig.

Uanset om du er på udkig efter en vinkælder i gulv, haven, køkkenet eller stuen så er vi klar med gratis rådgivning på telefon +45 86 87 05 00

Læs mere om hvordan vi kan rådgive dig

Gå på opdagelse i galleriet

Værsgo at kigge indenfor, i en række af de mere end 1.000 vinkældre, vi har indrettet. Her er der masser af god inspiration. Din helt egen vinkælder finder du dog nemmest ved at kontakte os. Og vi glæder os til at høre fra dig!

Se hele gallerietSe vinkældre i VR

De mindste og mest enkle vinkælderløsninger

Har du ikke et oplagt rum til indretning af vinkælder, så kan ét eller flere vinskabe sagtens være løsningen på dit behov. Vi har markedets største og bredeste sortiment til alle formål, og i størrelser der kan rumme fra 6 til 300 flasker bag én enkelt glasdør. Flere af skabene er velegnede til side-by-side opstilling, der kan give dig en flot vinskabsvæg. Vi har endda designet en ramme til vinskabene, så løsningen integreres i rummet og præsentationen af dine vine fremhæves.

Læs mere om vores vinskabe her

En vinkælder af glas

Vi kan bygge din vinkælder op ad en væg eller midt i et rum, så du og dine gæster kan nyde synet af din vinsamling. Løsningen kan designes enten som et rum du kan gå ind i, eller en glasfacade du kan åbne som et stort skab. Vores forskellige løsninger i glas, giver os mulighed for at tilpasse en vinkælder eller vinkældervæg til dit behov, og til lige præcis de omgivelser der er til rådighed.

Læs mere om alu-glas til vinkældre

Den komplette vinkælder

Et decideret rum, der er indrettet fuldstændigt til din vinsamling. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser, når du designer en vinkælder i samarbejde med os. Vi deltager i det omfang du ønsker – fra de første spæde tanker og drømme over designforslag og endelige tegninger til en færdigmonteret vinkælder.

Vinkældre indrettet efter dine ønsker

Vi kan lave traditionelle vinkældre i træ med gamle vintønder, eller high-tech vinkældre i glas, aluminium og akryl, med avanceret, computerstyret diodebelysning til markering af flasker. Hvad end du ønsker en løsning med nogle af vores mange præfabrikerede vinreolsystemer, en fuldstændig skræddersyet løsning eller en kombination af de to, så finder vi altid en indretning der svarer til dit formål og til den stemning, du drømmer om at skabe.

Søger du en nedgravet vinkælder, kan vi også hjælpe med dette. En underjordisk vinkælder gør det let at holde temperaturen hele året.

Læs mere om indretning af vinkældre

Alt til vinkælderen

Vi kan levere og montere hele vinkælderen, når rummet er klargjort af håndværkerne. Inventar, reoler, belysning, klimaanlæg, glasfacade, dekoration og instrumentering. Vi bruger dels reolmoduler fra flere leverandører og dels specialdesignede elementer fra vores eget værksted. Vores indretnings- og designforslag bygger på vores håndværk, vinkendskab og årelange erfaring, og er udarbejdet i fotorealistisk 3D-grafik, der giver et flot visuelt indtryk, inden du bestemmer dig.

Se alle varekategorier

Få en uforpligtende samtale om

din nye vinkælder

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig til en uforpligtende samtale om, hvilke løsninger vi har til dine behov.
Vi svarer typisk indenfor 1-2 arbejdsdage.

Vores konsulent kommer ud til jer

GRATIS 3D-tegning

Over 25 års erfaring

Intet projekt er for stort eller småt