Vinskabsvæg
En enklere løsning

Vintec Wall – en enkel og elegant løsning

En vinskabsvæg, eller Vintec Wall, er for dig, der har et ønske om en vinkældervæg, men ikke har teknisk mulighed for etablering af vinklimaanlæg, der er nødvendigt for at bevare et ideelt klima i vinrummet. Vinskabsvæggen er derudover ofte en mere prisgunstig løsning end en vinkældervæg.

Mere end et vinkøleskab

VintageKeeping har udviklet konceptet vinskabsvæg, hvor vi har taget udgangspunkt i de enestående egenskaber i de store Vintec Noir vinskabe og skabt en velfungerende, eksklusiv helhedsløsning. Vores vinskabsvægge er den mere enkle løsning, men har dog et moderne og stilfuldt design, en høj flaskekapacitet og et begrænset støjniveau, samt et usædvanlig flot belysningssystem.

Se vores vinskabsvægge i galleriet

En vinskabsvæg med mange muligheder

VintageKeepings Vintec Wall, eller vinskabsvæg, er bygget op af vores Vintec Noir V190 eller V300, og kan leveres fuldintegreret med ramme om skabene, så din vinskabsvæg bliver en del af rummet. Hvert enkelt skab er monteret med fuldglasdør uden dørgreb for et enkelt udtryk, og der er LED-belysning fra top til bund i begge sider af døren, så præsentationen af dine vine er i fokus.

Der er rig mulighed for at designe en vinskabsvæg-løsning med et alsidigt temperatur setup. Hvert enkelt vinskabsmodul kan således være enten et singlezonet opbevaringsskab – med de helt rette betingelser for langtidsopbevaring og modning, eller et multizonet tempereringsskab – med de foretrukne serveringstemperaturer for hver enkelt type vin i din vinsamling.

Gør dit vinskab unikt

Vi kan tilbyde individuel indretning af vinskabene. Blandt andet forskellige lækre hylder i træ, faste hylder eller udtrækshylder, og ikke mindst et flot rør-inventarsystem i aluminium eller rustfri stål. Indretningen tillader ydermere at flaskerne både kan stå, ligge, stables eller placeres i flot display formation. Optionerne omfatter også fjernbetjent LED lysdæmpning, hvor flere vinskabe kan styres fra én fjernbetjening. Mulighederne er utallige, men afhænger af den pågældende Vintec model. Tænker du at en vinskabsvæg er løsningen for dig, eller har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, så er du velkommen til at kontakte os for gratis rådgivning eller et uforpligtende konsulentbesøg.

Se vores udvalg af vinskabeKontakt os her

    Få en uforpligtende samtale omkring dine vinkælderbehov

    Udfyld formularen, og så kontakter vi dig til en uforpligtende samtale om, hvilke løsninger vi har til dine behov.