Alu-glas til vinkældre

Alt hvad vi laver i alu-glas produceres per ordre og er tilrettet specifikt efter den enkelte vinkælder. Der er altså ikke tale om standardmodeller, men et produkt der er tilpasset præcis til dit drømme vinrum.

De rigtige rammer for din vinkælder

Vi har mange gange oplevet, at vores kunder har et ønske om, at man skal kunne se ind i deres vinkælder. Det kan vi faktisk godt forstå. For det er da lækkert at kunne kaste et blik på sine vine, mens man står i køkkenet og laver mad, at man kan vise sin vinsamling frem for gæsterne, mens man sidder ved middagsbordet i spisestuen, eller at man på restauranten faktisk kan se de vine der er på vinkortet. Vi designer derfor ofte vinrum, der er omgivet af glas, så du får et godt udsyn til dine vine og hele din vinkælder bliver ét flot præsentationsrum.

Løsningen er alu-glas

Udfordringen med glasfacader i vinrum kan være at bevare et ordentligt energiniveau og holde rummet tæt, så man kan bevare et fornuftigt klima inde i rummet, uden at påvirke omgivelserne synderligt. Almindeligt glas er ikke isolerende nok til at løse den udfordring og der vil opstå risiko for kondens på glasset. Derfor bruger vi, hos VintageKeeping, alu-glasløsning til alle de vinkældre og vinkældervægge vi laver. Det gør vi fordi materialerne er modstandsdygtige overfor det klima vi anbefaler i dit vinrum og fordi det er en meget holdbar løsning.

Få en uforpligtende samtale omkring dine vinkælderbehov

Termoglas

Vi bruger typisk 2-lags lavenergi-termoglas, men kan også tilbyde 3-lags lavenergi-termoglas, hvis det er nødvendigt. Glasset er ydermere UV-sikret, så de skadelige stråler ikke trænger ind og ødelægger din vin, samt hærdet og lamineret for den største holdbarhed og sikkerhed. Det er muligt at få enten klart glas eller tonet glas.

Alurammer

Alurammerne er lavet i tynde profiler og kan produceres i alle RAL-farver, med forskellige overfladebehandlinger og med strukturoverflade.

Karme og døre

Karmene er isolerede og kuldebrosikrede, så temperaturene indeni og udenfor ikke påvirker hinanden. Dørene er ligeledes lavet i hærdet glas med alu-profil, og monteres med indfarvede hængsler samt greb og lås. Vi kan tilbyde almindelige døre samt 2-fløjs- eller 4-fløjsskydedøre med eller uden automatik.

Få en uforpligtende samtale omkring dine vinkælderbehov

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig til en uforpligtende samtale om, hvilke løsninger vi har til dine behov.