Wineframes

Kategorier
Pris
Sortér efter

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Kontakt os på mail eller telefon
86 87 05 00
Mandag – torsdag: 09-16
Fredag: 09-15

Wineframes

Wineframes startede helt tilfældigt af Esben og Simone. De har selv samlet på propper i mange år. Hver gang de har været til en god fest, et bryllup, en julefrokost eller lignede, har de hapset en prop eller to med hjem og skrevet på proppen hvor den var fra. I starten blev alle deres propper gemt i et smukt stort vinglas, men propperne voksede hurtigt ud af glasset og Esben og Simone syntes at det var så ærgerligt at gemme dem væk – for hjemme hos dem er en prop ikke bare en prop – de er fyldt med mange gode minder.

De begyndte at lede efter en anden løsning til at opbevare propperne og de ledte længe, men fandt ikke rigtig noget. Derfor blev de enige om at lave en ramme – og de havde en hel klar ide om hvordan den skulle se ud, samtidig med at den kunne rumme en masse propper.

Da de havde lavet rammen færdig, lagde de et billede op på deres private Instagram profil og derfra tog det fart. For de var åbentbart ikke de eneste, der samlede på smukke korkpropper. Den ene ramme tog den anden og nu står de med deres lille hobby virksomhed, som slet ikke er så lille mere.

Det har aldrig været planen, at det var det her de skulle – og det hele er opstået ved en tilfældighed. De lærer noget hver dag og det er det der driver dem. Vi er super glade for, at vi her hos VintageKeeping kan få lov til at forhandle de flotte Wineframes, som Esben og Simone har designet og produceret.