Champagnesabler

Champagnesabler

En champagnesabel er et must for alle med bare den mindste hang til det extravagante. I en jævn, fast bevægelse føres champagnesablen langs flasken til den rammer kraven lige under proppen. Undertrykket inde i flasken får glasset til at splintre – samtidig med at alle glaspartikler skydes ud sammen med prop og hals. Og så må der skåles. Det anbefales at novicer ud i champagnesabreringens fine kunst starter træningen udendørs.

I Napoleons tid, ville kavaleri officerer knække halsen på flasker med et slag fra deres sabel for at fejre en sejr. Vi har bl.a. en kopi af Napoleons Infanterisabel i vores sortiment, men også Claude Dozorme har valgt at videreføre denne århundredgammel tradition og derfor har de designet en luksus champagne sabel. Disse champagne sabler fåes med enten fin forgyldt eller sølvbelagt fæstet, forskellige farver håndtag: Inlay træ (Kellerman model), mørk rød træ (Ney model) eller blå acrylat (Lassalle model), en dekorativ sværd-knude minder om den måde, hvorpå kavaleri officerer holdt deres våben ved håndleddet, og en klinge på 30 cm lang.

BEMÆRK! Ved udstilling eller anden brug af Champagnesabler end husholdningsbrug kræves der blankvåbentilladelse. Den kan fås hos politiet af alle personer med ren straffeattest.

Kategorier
Pris
Sortér efter

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Kontakt os på mail eller telefon
86 87 05 00
Mandag – torsdag: 09-16
Fredag: 09-15