Claude Dozorme trææske m/ Lassalle Champagne sabel blå

2.595,00 kr.

Claude Dozorme Lassalle champagnesabel med blåt håndtag og blå kvast. Champagne sablen leveres i en flot trææske hvor der er plads til en flaske champagne ved siden af (BEMÆRK: Champagneflasken medfølger IKKE)
Sablen er et must for en ægte feinschmecker. Både klingen og håndtaget er forsølvet.
Sablen er kun til Champagne og der må ikke slibes eller pudses på klingen, men bør altid vedligeholdes med en tynd syrefri olie. Kun til husholdningsbrug. Meget flot og gennemført kvalitet.
Ved udstilling eller anden brug af Champagnesabler end husholdningsbrug kræves der blankvåbentilladelse.
Den kan fås hos politiet af alle personer med ren straffeattest.
En champagnesabel er et must for alle med bare den mindste hang til det extravagante. I en jævn, fast bevægelse føres champagnesablen langs flasken til den rammer kraven lige under proppen. Undertrykket inde i flasken får glasset til at splintre – samtidig med at alle glaspartikler skydes ud sammen med prop og hals. Og så må der skåles. Det anbefales at novicer ud i champagnesabreringens fine kunst starter træningen udendørs.

Varenummer (SKU): CDS51106357 Kategori:

Beskrivelse

Claude Dozorme Lassalle champagnesabel med blåt håndtag og blå kvast. Sablen kommer i en flot trææske hvor der er plads til en flaske champagne ved siden af. (BEMÆRK: Champagneflasken medfølger IKKE) Sablen er et must for en ægte feinschmecker. Både klingen og håndtaget er forsølvet. Sablen er kun til Champagne og der må ikke slibes eller pudses på klingen, men bør altid vedligeholdes med en tynd syrefri olie. Kun til husholdningsbrug. Meget flot og gennemført kvalitet. Ved udstilling eller anden brug af Champagnesabler end husholdningsbrug kræves der blankvåbentilladelse. Den kan fås hos politiet af alle personer med ren straffeattest. En champagnesabel er et must for alle med bare den mindste hang til det extravagante. I en jævn, fast bevægelse føres champagnesablen langs flasken til den rammer kraven lige under proppen. Undertrykket inde i flasken får glasset til at splintre – samtidig med at alle glaspartikler skydes ud sammen med prop og hals. Og så må der skåles. Det anbefales at novicer ud i champagnesabreringens fine kunst starter træningen udendørs.

Specifikationer

Vægt 3 kg
Mål i cm (HxBxD) 48 x 55 x 55 cm