CORAVIN

Kategorier
Pris
Sortér efter

CORAVIN

Coravin er proptrækkerens værste fjende. Hvorfor nu det ? Med Coravin kan du drikke og smage på en flaske vin uden at åbne den. Ja, du læste rigtigt! Og fordi flasken forbliver lukket, holder vinen sig frisk.

Det er nu slut med at bekymre sig om spildt vin, der ikke bliver drukket. Med Coravin kan du smage den vin, du har lyst til, når lysten melder sig. Den forbliver nemlig lukket. Hvordan kan det så lade sig gøre? Det foregår ved, at man med sin Coravin fører en tynd nål ned gennem proppen, som sender en neutral gas ned i flasken og forhindrer den i at oxidere. Ingen fiksfakserier, bare moderne teknologi!

Coravin – et must for enhver vinelsker! Coravin er et unikt vinsystem, der giver dig mulighed for at skænke din vin, ét glas ad gangen, uden at skulle trække proppen.

Med Coravin holdes dine vine friske, indtil du beslutter dig for at nyde det næste glas. Kort sagt giver Coravin dig frihed og fleksibilitet til at nyde et glas vin på egne vilkår: Drik hvad du vil, når du vil og i den mængde du ønsker, uden at bekymre dig om at spilde en dråbe.

Nu er det slut med at lade en dejlig flaske vin blive dårlig, fordi man ikke får drukket hele flasken færdig efter åbning. Med Coravin får alle friheden til at drikke, hvad man vil, når man vil og i den mængde man ønsker. Uanset om man har en vinsamling, der ligger uberørt, eller en særlig flaske der står i vinholderen, så kan man med Coravin hælde et enkelt glas op af selv den mest værdifulde flaske uden spild eller at skulle vente længe på den helt rigtige begivenhed.