Qbic Classique Vinreoler

Kategorier
Pris
Sortér efter
Højde
Bredde

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Kontakt os på mail eller telefon
86 87 05 00
Mandag – torsdag: 09-16
Fredag: 09-15

Qbic Classique Vinreoler

Qbic Classique vinreolen er VintageKeeping´s topline indenfor vinreoler og vinkælder-inventar. Reolerne er designet og udviklet af VintageKeeping A/S og produceres i den specielle og sjældne træsort Rødel (Red Alder).

Disse smukt designede vinreoler kombinerer klassisk æstetik med moderne innovation for at skabe den perfekte opbevaringsløsning til dine vine.

Uanset om du er en passioneret samler eller bare ønsker at præsentere dine vine med stil, vil Qbic Classique vinreoler tilføje et strejf af luksus til dit hjem eller virksomhed.

Læs mere og se eksempel på en samlet vinreol

Qbic Classique
Sammensæt din drømme-vinreol

Rødel er en forholdsvis hård og olieholdig træsort, der er modstandsdygtig overfor de kølige/fugtige klimaforhold, der bør findes i enhver vinkælder. Træets største charme er den flotte, let rødlige farve og de fine åreaftegninger, som er med til at give Qbic vinreolerne deres eksklusive, minimalistiske fremtoning. Træets egenskaber betyder desuden, at vi kan undgå overfladebehandling og anden træbeskyttelse, så dette ikke giver risiko for lugtgener fra kemiske tilsætningsstoffer. Qbic Classique er et udvalgt grundmodul, der er egnet til “Gør-det-cellars”. Classique modulerne leveres “fladpakket” med udførlig samlevejledning, skruer og dyvler, og er særdeles enkle at samle og montere.