Qbic Classique hylde til Shelf 50, vinreol

290,00 kr.

Qbic Classique Shelf, ekstra hylde

BEMÆRK: Det er kun én hylde og ikke hele modulet, som medfølger. Det er ekstra hylder til SHELF 50 modulet !

Qbic Classique er et elegant og enklet vinreol modulsystem af høj kvalitet og i skandinavisk design. Serien er designet og udviklet af VintageKeeping og er produceret i den smukke og sjældne træsort rødel.

Rødel er et relativt hårdt og olieagtigt træ, der er modstandsdygtigt over for de kølige og fugtige klimaforhold, som bør findes i alle vinkældre. Træets største charme er den smukke, let rødlige farve og de fine åreaftegninger – de er med til at give Qbic-modulerne det meget eksklusive og minimalistiske udtryk. Træets egenskaber gør også, at vi kan undgå overfladebehandling og anden træbeskyttelse, så det ikke medfører risiko for lugt fra kemiske tilsætningsstoffer.

Qbic Classic består af et udvalg af moduler med design og funktioner, der giver masser af designmuligheder.

Hylden vejer 2 kg.

75 på lager

Varenummer (SKU): CL-G20-N50-RU Kategori:

Beskrivelse

Qbic Classique Shelf, ekstra hylde

BEMÆRK: Det er kun én hylde og ikke hele modulet, som medfølger. Det er ekstra hylder til SHELF 50 modulet !

Qbic Classique er et elegant og enklet vinreol modulsystem af høj kvalitet og i skandinavisk design. Serien er designet og udviklet af VintageKeeping og er produceret i den smukke og sjældne træsort rødel. Rødel er et relativt hårdt og olieagtigt træ, der er modstandsdygtigt over for de kølige og fugtige klimaforhold, som bør findes i alle vinkældre. Træets største charme er den smukke, let rødlige farve og de fine åreaftegninger – de er med til at give Qbic-modulerne det meget eksklusive og minimalistiske udtryk. Træets egenskaber gør også, at vi kan undgå overfladebehandling og anden træbeskyttelse, så det ikke medfører risiko for lugt fra kemiske tilsætningsstoffer. Qbic Classic indeholder et komplet udvalg af moduler med design og funktioner, der giver masser af designmuligheder.

Hylden vejer 1 kg.

Specifikationer

Vægt 2 kg