RedRack Vinreoler

Kategorier
Pris
Sortér efter
Højde
Bredde

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Kontakt os på mail eller telefon
86 87 05 00
Mandag – torsdag: 09-16
Fredag: 09-15

RedRack Vinreoler

“RedRack” vinreoler produceres i Canada – af firmaet Wineracking Depot, som har årtiers erfaring med konstruktion og fremstilling af vin-klimaanlæg, og ikke mindst inventar til vinkældre/vinrum.

Læs mere og se eksempel på en samlet vinreol

RedRack vinreoler
Sammensæt din drømme-vinreol

RedRack vinreoler er et inventarprogram bestående af ialt 18 forskellige moduler, samt et bredt udvalg af spændende tilbehør. Vinreolerne er fremstillet af udvalgt Californisk Redwood, der med sin cedertræsagtige finish bidrager til en flot og stemningsfuld atmosfære. Redwood har samtidig den egenskab, at det kan modstå en høj luftfugtighed i et vinrum. De unikke RedRack vinreoler giver hver for sig optimal udnyttelse af rum- og vægareal, idet de kan rumme op til 140 fl. pr. m2 væg afhængig af design. Vinreolerne leveres som et saml-selv koncept, da visse dele er pre-samlet. RedRack vinreol systemet kan opbygges i fem forskellige højder og med sine næsten uendelige kombinationsmuligheder er det nok markedets mest fleksible rack-løsning til vinopbevaring. RedRack modulerne egner sig bedst til at blive bygget sammen i flere sektioner og de egner sig ikke til at stå alene.

Der medfølger søm/stifter, skruer, samt samlevejledning til hvert modul og vi anbefaler at man bruger en dykkerpistol til samling af reolerne.