Indretning af vinkælder og vinrum

Er du til en vinkælder med et klassisk look, et mere moderne udseende eller skal netop dit vinrum have et minimalistisk udtryk? Uanset hvad du ønsker i din vinkælder, så hjælper vi gerne med indretning.

Indret dit vinrum, så det passer lige præcis til dit behov

I forbindelse med indretning af et vinrum, kan du gå mange veje. Med afsæt i vores erfaring og ekspertise, vil vi meget gerne rådgive dig til at gå den rigtige vej – den vej der passer til netop dit behov, så din vin får de bedste forudsætninger ud fra de muligheder der er til rådighed. Hvis du går med et ønske om en vinkælder, så er der nogle ting som du skal have med i dine tanker, og som du eksempelvis kan overveje inden du kontakter os, for gratis rådgivning eller et uforpligtende konsulentbesøg.

Stil og design i din vinkælder

Når vi indretter vinkældre og vinrum kan vi tilbyde en række præfabrikerede vinreolsystemer, designe en skræddersyet løsning eller tilbyde en kombination af de to, så dit vinrum bliver den bedst mulige løsning for dig. Det giver os fleksible muligheder, for at indrette og designe en personlig vinkælder i den stil du ønsker og til dit specifikke behov.

I tråd med stil og design i din vinkælder skal der ligeledes tages beslutning omkring materialer. Her er det næsten kun fantasien der sætter grænser, da vi kan tilbyde inventar i eksempelvis ædle træsorter som redwood, eg og mahogni, metaller som stål og aluminium, eller andre materialer som eksempelvis akryl.

Se vores udvalg af vinreoler

Med udgangspunkt i kapacitet og rum

Når vi designer og indretter en vinkælder er det blandt andet med udgangspunkt i rummet og den kapacitet du ønsker. Det vil sige, at det naturligvis er væsentligt at tage stilling til, hvor meget plads du har med at gøre, men i særdeleshed hvor mange flasker du gerne vil have plads til i din vinkælder. Vi har indrettet vinkældre på alt fra én kvadratmeter med en kapacitet på 100 flasker, helt op til 200 kvadratmeter med plads til opbevaring af 45.000 flasker. Der er altså gode muligheder for at opfylde dine ønsker og behov, uanset hvor meget plads du vil afse til vinkælder indretning.

Praktisk og korrekt opbevaring eller show off

Vinrum kan have mange forskellige formål, og når vi udtænker design og indretning, vil vi gerne være bevidste om hvad netop din vinkælder skal kunne bruges til. Er det vinen der er i fokus eller er det omgivelserne? Vi kan lave en indretning der lægger vægt på overskuelighed, på atmosfære eller på noget helt tredje. Skal dit vinrum eksempelvis primært bruges som et praktisk og korrekt opbevaringsrum, skal det være muligt at nyde et glas champagne sammen med gæsterne inden middagen eller er det et rigtigt show off-rum, med mulighed for at vise de lækreste vine frem og afholde vinsmagninger for vennerne?

Uanset hvad dine drømme er, så hjælper vi til at du kan præsentere dine vine som du ønsker.

Få en uforpligtende samtale omkring dine vinkælderbehov

En flaske vin er
ikke bare en flaske vin

For at sikre, at indretningen af din vinkælder er tilpasset dine behov, vil vi gerne være sikre på at der bliver taget højde for hvilke typer af flasker der skal være plads til, da dette har indflydelse på vinkælder indretning. Vores vinreolsystemer tager naturligvis uden problem de fleste standardflasker (Bordeaux og Bourgogne-typer), men har du mange specielle flasker, Champagne eller Alsace, magnum eller dobbeltmagnum og meget koniske eller tykke flasker vil det være nødvendigt at tænke dette ind i designet og indretningen af dit vinrum.

Derudover er det væsentlig for os at vide, om der skal være mulighed for opbevaring af eksempelvis vinkasser eller spiritus.

Hvis du drømmer om at indrette en vinkælder, så kontakt os for gratis rådgivning og et uforpligtende konsulentbesøg.

Kontakt os herSe hvad vi hjælpe dig med

    Få en uforpligtende samtale omkring dine vinkælderbehov

    Udfyld formularen, og så kontakter vi dig til en uforpligtende samtale om, hvilke løsninger vi har til dine behov.