Vinkælder i gulvet

Cave bar

Den smarte og nytænkte vinkælder i gulvet har været under vejs siden 1980erne hvor ideen opstod. Man er dog først begyndt at producere denne helt nye vinkælder teknologi de seneste år. ”Cave bar” er et originalt koncept bestående af en forseglet tank og et cylindermonteret modul som graves ned i jorden.

Dette er forbundet med en hydraulikmotor, der aktiverer op- og nedmekanismen ved hjælp af elektrisk styring. Du behøver dermed ikke at gå ned til kælderen, din vin er altid lige ved hånden.

Få en uforpligtende samtale omkring dine vinkælderbehov

Kreativt og moderne møbel

Med en ”Cave bar” har det aldrig været nemmere at vælge din vin. Det tager kun et par sekunder at hæve kældergulvet og se den skjulte skat. Vælg den ønskede flaske vin og sænk gulvet med det samme så vinen igen finder sin plads i bunden af denne dedikerede brønd – eller brug Cave baren som bord og sid omkring det kreative og moderne møbel. En vinkælder i gulvet skaber overraskelsen for dine gæster og giver en kæmpe WAUW-effekt når den ruller sig ud.

Den hule top gør det let at integrere Cave Bar i alle rum, da man uden problemer kan udsmykke den med fliser, parket eller anden belægning, og blænder perfekt ind i det eksisterende gulv.

Performance

Begravet i jorden, har Cave Bar en naturlig termisk effekt ligesom enhver underjordisk kælder, som beskytter vin mod temperaturvariationer. Fornyelsen af ​​luften foretages af den indbyggede ventilation som sørger for, at dine bedste vine opbevares i en sund og lugtfri atmosfære.

Hvis du er lidenskabelig om vin og design, er her den perfekte mulighed for at forbedre din bolig, mens du holder din vin!

Få en uforpligtende samtale omkring dine vinkælderbehov

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig til en uforpligtende samtale om, hvilke løsninger vi har til dine behov.