Vinkøleanlæg til at opretholde luftfugtighed og temperatur

VintageKeepings vinklimaanlæg er aircondition systemer der er specielt udviklet til vinopbevaring. Det vil sige, at temperatur nøjagtigheden er i højsædet og i modsætning til almindelige airconditionanlæg, er disse specielle vinkøleanlæg bygget til at opretholde en højere luftfugtighed, hvilket er afgørende for vinens lagringspotientiale.

Klimaanlæg til vinkælder

Vores vinklimaanlæg fra f.eks Fondis »Wine Master« vinklimaanlæg, tilbyder konstant temperatur og en yderst præcist kontrolleret luftfugtighed. Som alle vinelskere ved, er vin skrøbelig og kræver omhyggelig opbevaring med klimakontrol, for at opnå sit fulde potentiale. Derfor kommer alle vores Wine Master anlæg udstyret med digital temperaturstyring med LED display, der sikrer at den indstillede temperatur er konstant året rundt.

De fleste vinkøleanlæg kan således både køle og varme efter behov. For at imødegå variationer i temperaturen mellem gulv og loft, recirkulerer Wine Master anlægget konstant luften i vinkælderen. Korrekt luftfugtighed styres automatisk ved en vekselvirkning mellem kondensering og re-befugtning. Alle bevægelige dele er monteret på gummi støddæmpere, der absorberer vibrationerne, der ellers kunne forstyrre vinen. Wine Master vinklimaanlæg findes som; “in-wall” anlæg” – til placering i væggen mellem vinrum og naborum/udendørs, “duct” anlæg – med forbindelse til udendørs/naborum via ventilationsrør, samt “split” anlæg – med henholdsvis en “vinrumsenhed” og “udeenhed”.

Se hele vores sortiment i vinklima

Er du i tvivl om hvilket klimaanlæg, der passer til dit behov?

Vi forventer ikke at du uden videre kan udpege præcis det klimaanlæg til vin, der passer til dit behov. Til gengæld vil vi hellere end gerne forsøge at rådgive dig – per telefon +45 86 87 05 00 eller personligt i vore showrooms i Ans – for at sikre den bedste vin-klima løsning for dig.

Kontakt os i dag

    Få en uforpligtende samtale omkring dine vinkælderbehov

    Udfyld formularen, og så kontakter vi dig til en uforpligtende samtale om, hvilke løsninger vi har til dine behov.