CellarGuard by Tekno point Duct klimaanlæg

0,00 kr.

CellarGuard by Tekno point er det helt rigtige klimaanlæg til styring af temperatur og luftfugtighed i din vinkælder.
Anlægget sikrer de mest ideelle betingelser for opbevaring af din vinsamling, med en konstant temperatur mellem 10 og 18°C og en høj luftfugtighed over 50% Rh.
CellarGuard har alt hvad man kan ønske sig af et moderne vinklimaanlæg. Det er inverterbaseret med en høj virkningsgrad og således lavt energiforbrug.
Det har et lavt støjniveau på både indedel og udedel. Anlægget indstilles via den medfølgende fjernbetjening eller via wifi og app til din smartphone.
Hvis der er særlige behov, kan der tilsluttes en aktiv befugtningsenhed.

KONTAKT OS FOR AT FÅ EN DIALOG OM HVILKET KLIMAANLÆG DER ER DET RIGTIGE TIL DIG OG DIT VINRUM.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): CELLARDUCT Kategori:

Beskrivelse

CellarGuard by Tekno point er det helt rigtige klimaanlæg til styring af temperatur og luftfugtighed i din vinkælder. Anlægget sikrer de mest ideelle betingelser for opbevaring af din vinsamling, med en konstant temperatur mellem 10 og 18°C og en høj luftfugtighed over 50% Rh. CellarGuard har alt hvad man kan ønske sig af et moderne vinklimaanlæg. Det er inverterbaseret med en høj virkningsgrad og således lavt energiforbrug. Det har et lavt støjniveau på både indedel og udedel. Anlægget indstilles via den medfølgende fjernbetjening eller via wifi og app til din smartphone. Hvis der er særlige behov, kan der tilsluttes en aktiv befugtningsenhed.

CellarGuard Duct klimaanlæg produktblad

Download

CellarGuard Duct klimaanlæg produktblad ENGELSK

Download