Belysning i vinkældre

Vi integrerer lyset i designet af din vinkælder og placerer det i vinreolsystemet, så det blot skal sluttes til en eksisterende elinstallation.

Sæt den rette stemning
og fremhæv vinene i din vinkælder

Når vi designer og indretter vinkældre, så tænker vi gerne lys med ind i indretningen, for at sætte den helt rigtige stemning. VintageKeeping har gennem en årrække arbejdet med at integrere lys i vores vinreolsystemer. På den måde skaber vi en mere tredimensionel effekt i de vinkældre vi designer. Lyset skaber derfor det endelige resultat og præsenterer din vinkælder og dine vine på den lækreste måde.

LED er den bedste løsning indenfor belysning

Vores udfordring var længe, at brugen af halogenspots afgav for meget varme, trods de havde det rigtige lys. Da LED-lyset kom på markedet virkede det som løsningen på temperaturudfordringen, men den nye lyskilde havde en meget kold lysfarve, som ikke harmonerede med alle vores vinreolsystemer. Vi får derfor specialproduceret en type af LED, som har en varmere farve end normal varm hvid. På den måde kan vi tilbyde det bedst mulige lys til netop vores vinreolsystemer, så din vinkælder bliver præsenteret bedst muligt.

LED er generelt den bedste lyskilde til brug i vinkældre, da det ikke udsender UV-stråler og bruger mindre energi end andre lyskilder, som derved ligeledes afgiver mindre varme. Man sparer altså både på strømmen til lyset, men også på strømmen til vinklimaanlægget, da det derved ikke skal arbejde hårdere for at køle vinrummet yderligere.

Se vores udvalg af vinklimaanlægLæs mere om det ideelle vinklima

Vores forskellige typer af belysning

Hos VintageKeeping arbejder vi både med LED spots og LED lines, da de to typer har forskellige egenskaber i forhold til placeringen. Vores LED-løsninger kan dels integreres i vores vinreolsystemer, eksempelvis i toppen eller i bunden af reolsystemerne eller mellem modulerne – og dels kan de placeres i loftet. Vi har flere nuancer fra helt kold hvid til ekstra varm hvid, så vi kan tilpasse lyset de materialer, som din vinkælder er indrettet med, for at opnå det bedste resultat.

Vi tilbyder den helt rigtige kontakt

Vi vil altid gerne tilbyde lysstyring med dæmpning, så det er muligt at skabe den helt rigtige stemning til en given situation. Til dette formål kan vi blandt andet tilbyde fjernbetjent lysstyring, styring fra kipkontakt eller styring med IHC eller andre Smart House-systemer.

Få en uforpligtende samtale omkring dine vinkælderbehov

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig til en uforpligtende samtale om, hvilke løsninger vi har til dine behov.