Derfor er vinreoler vigtige i opbevaringen af vine

For mange er vinreoler bare en pyntegenstand. Heldigvis er de fleste vinreoler også en forbedring til indretningen hjemme i stuen, og giver et hyggeligt og afslappende touch. Selvfølgelig er det ikke en overraskelse for de mange vinentusiaster derude, at vinreoler er meget mere end bare dekorative.

Vinreoler til alle formål

Der findes et utal af forskellige vinreoler som passer til forskellige formål og krav til opbevaring. Køber du ofte en større mængde af den samme vin, så kan det være en fordel at vælge reoler med store rum. Køber du mange flasker som bliver leveret i trækasser, har vi også specielle vinreoler til dette formål, f.eks vores Modulo Rack vinreoler. Hvis det hovedsageligt er enkelte flasker du køber af gangen, vil det være mere optimalt, at købe vinreoler med individuelle rum, så du nemt og overskueligt kan finde den rigtige flaske.

Vinreoler er ikke kun til pynt

Jo mere man går op i vin, jo mere finder man også ud af at det ikke kun handler om pris og smag. Hvis man er åben og nysgerrig, venter der en livslang hobby med uendelige aspekter at udforske. Det gælder naturligvis de mange faktorer der påvirker smagen som for eksempel druetype, modning, årstal og meget mere.

Der er en bestemt årsag til at vinene altid ligger vandret i vinreoler og ikke står lodret. Vinen bør nemlig altid være i kontakt med korkproppen for at sikre, at proppen ikke udtørre.

Se hele vores sortiment af vinreoler

Skab magi i rummet med vinreoler

Vinreoler findes i alle mulige afskygninger og hver vinreol kan være med til at skabe den helt rette magi i rummet. Det kan være du gerne vil have en stående på gulvet. Eller måske skal den fylde hele væggen i stuen eller kælderen. Er man til træ, metal eller noget helt tredje, findes det også. En vinreol kan være et smukt møbel, som f.eks vores vintønde barskabe med indbyggede vinreoler i og sådan et møbel kan være med til at give den helt rette stemning/magi i hjørnet af stuen, vinrummet eller i køkkenet.

Et eksempel på ekstrem fleksibilitet er NOOK vinreoler. De er lavet i rustfrit stål og kan tilpasses nøjagtigt som man ønsker dem, så de blandt andet kan fylde tomrummet ud under en trappe. Er man til et mere klassisk look kan vi anbefale Le Bloc Cellier vinreoler, som giver en stemning af en autentisk storslået vinkælder fra enten Frankrig eller Italien. Er det mere det stilrene look der trækker, er producenter som Orebo, Redrack eller TREND vinreoler det oplagte valg.

Går der total nørderi i den og har du lyst til at skille dig lidt ud, findes der nogle fantastiske vinreoler fra producenten Rustik. Her har man taget gamle jernbanesveller og renset dem. Herefter monteret bund og metalholder. Det fortæller bare lidt om hvad der er muligt indenfor verdenen af vinopbevaring og vinreoler og produkterne fra Rustik giver nogle helt unikke og specielle vinreoler.

Kort sagt, så har vi vinreoler til enhver smag, ethvert hjem og enhver pris.

Modulære vinreoler

Skal det være den avancerede og modulære løsning, som bliver tilpasset præcist til dine behov, så findes der flere forskellige systemer. Der er bl.a. det modulære vinreolsystem Vintage Classic Kit Rack. Fremstillet i førsteklasses mahogni, er dette enhver vinentusiasts drøm. De forskellige moduler gør det muligt at lave en eminent opsætning hvor der er plads til at opbevare vine, men også glas og andet udstyr på forskellige hylder. Denne type vinreoler er til vinentusiasten der ikke går på kompromis.

Se udvalget af vinreol moduler

Få en uforpligtende samtale omkring dine vinkælderbehov

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig til en uforpligtende samtale om, hvilke løsninger vi har til dine behov.